Konu
:
Otlu Tereyağ Tarifi(Resimli Anlatım)
Yalnız Mesajı Göster
Otlu Tereyağ Tarifi(Resimli Anlatım)
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Otlu Tereyağ Tarifi(Resimli Anlatım)
Kahvaltı sofraları için ideal bir lezzet
Malzemeler:
- 1 kalıp tereyağ
- İncecik kıyılmış
dilediğiniz taze otlar (Önerilenler: Taze soğan
taze kekik)
- Biraz tuz ve karabiber
Yapılışı:
Oda sıcaklığına getirdiğiniz tereyağı çatalla ezin
İçine incecik doğradığınız otları
biraz tuzu ve taze çekilmiş karabiberi ekleyip
karıştırın
Karışımı yağlı bir kağıda serin ve sıkıca paketleyin
İşte herşey bu kadar basit! Tıpkı tereyağ gibi buzdolabında saklayıp
gerektikçe dilimleyerek kullanabilirsiniz
Güzel bir haftasonu kahvaltısında kızarmış ekmeklere sürmek için harika bir seçenek olacaktır
Alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul