Konu
:
Beyinli Pilav Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Beyinli Pilav Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Beyinli Pilav Tarifi
Beyinli Pilav Tarifi
Resimli Beyinli Pilav Tarifi
Beyinli pilav nasıl yapılır
Beyinli pilav Yapılışı
Malzemeler:
2 bardak pirinç
4 bardak et suyu
1 sığır veya 2 koyun beyni
3 kaşık tereyağı
tuz
baharat
Yapılışı:
ilk olarak beyinlerin zarlarını çıkarıp temizleyelim
Daha sonra bu beyinleri küp şeklinde doğrayalım ve kaynattığımız et suyunun içine atalım
Pirinçleri yıkayıp süzdükten sonra beyinli et suyunun kaynaması için biraz bekleyelim
Su kaynayınca pirinçleri
tuz ve baharatlarla birlikte katalım
Kısık ateşte pirinçlerin pişmesinin bekleyelim ve pişme işlemi bittikten sonra yaklaşık yarım saat demlenmesini bekleyelim
Pilavın demlenme aşaması tamamlandıktan sonra servis edebiliriz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul