Konu
:
Kaşmir Pilavlı Tavuk Göğüsü Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kaşmir Pilavlı Tavuk Göğüsü Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaşmir Pilavlı Tavuk Göğüsü Tarifi
Kaşmir Pilavlı Tavuk Göğüsü Tarifi
Kaşmir Pilavlı Tavuk Göğüsü Tarifi
Resimli Kaşmir Pilavlı Tavuk Göğüsü Tarifi
Malzemeleri
4 Adet Tavuk Göğsü
1 Yarım Çay Kaşığı Kakule
1 Yarım Çay Kaşığı Nane
2 Kaşık Kişniş
1 Kaşık Susam
1 Su Bardağı Un
2 Kaşık Çiçek Yağı
3 Fincan Tavuk Suyu
1 Yarım Su Bardağı Baldo Pirinç
1 Adet Soğan
1 Diş Sarımsak
1 Yarım Çay Kaşığı Kimyon
1 Çay Kaşığı Hardal Çekirdeği
Hazırlanışı
Yağımızı bir orta boy tencerede ısıtalım
içine ince doğradığımız soğanı
dövülmüş sarımsağı
hardal çekirdeğini ekleyip
soğanlar yumuşayıncaya kadar pişirelim
Pirincimizi ekleyelim ve baharatlar iyice karıştıralım
Ardından tavuk suyunu ekleyip biraz kaynatalım
Isıyı düşürelim ve pirinçler yumuşayıncaya kadar kaynatalım
Kişnişotuyla karıştırarak saklayalım
Tavuk filetolarını önce una
sonra çırpılmış yumurtaya ve en son susama bulayalım
ve firitözde kahverengi oluncaya kadar pişirelim
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul