Konu
:
Süslü Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Süslü Pilav
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Süslü Pilav
Malzemeler:
* yarim kilo et
* 1 büyük su bardagi pirinc
* 1 kase bezelye
* 2 havuc
* tuz
* kara biber
* sivi yag
Yapilisi:
Et'i küp seklinde dograyip tavaya koyup altini en kisik ateste 1 saate kadar suyunu cekene kadar pisiriyoruz
suyunu cektikten sonra sivi yag ilave edip kavuruyoruz
tuzunu biberini ayarliyoruz
pilavi pisiriyoruz
havuclari rendeliyip sivi yagda kavuruyoruz
tuzunu biberini ayarliyoruz
kek kalibinin altina etler yayiyoruz
üzerinede pilavin bir bölümünü iyice bastirarak yayiyoruz
bezelyeleri yayiyoruz
üzerine tekrar pilav
havuclari üzerine yayiyoruz ve en sona tekrar pilav yayip iyice bastiriyoruz
servis tabagina ters ceviriyoruz
Afiyet olsun
Alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul