Konu
:
Yeşil Taze Fasülye Kızartması Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Yeşil Taze Fasülye Kızartması Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yeşil Taze Fasülye Kızartması Tarifi
karabiber
[*]
Kızartmak için sıvıyağ
[*]
1 litre kaynar su
[*]
1 litre buzlu su
[/list]Hazırlanışı
[*]
Taze fasulyelerin kılçık ve saplarını temizleyip yıkayın
[*]
Tencereye kaynar suyu alıp fasulyeleri 5 dakika haşlayın
[*]
Haşlanan fasulyeleri süzüp buzlu su dolu kabın içerisine koyun
[*]
5 dakika beklettikten sonra fasulyeleri süzüp kurulayın
[*]
Yayvan bir kabın içerisinde tuz
karabiber
un
kabartma tozu ve suyu karıştırın
[*]
Ayrı bir kâseye yumurtayı kırıp iyice çırpın
[*]
Kızartma tenceresine yağı alıp kızdırın
[*]
Fasulyeleri önce yumurtaya sonra unlu karışıma bulayın
[*]
Kızgın yağda önlü arkalı kızartın
[*]
Kızaran fasulyelerin fazla yağını almak için havlu kâğıt üzerine çıkarın
[*]
Ketçap ya da sarımsaklı yoğurtla servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul