Konu
:
Haslama Et Sosu Yapilisi
Yalnız Mesajı Göster
Haslama Et Sosu Yapilisi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Haslama Et Sosu Yapilisi
Haşlama Et Sosu Tarifi
Haşlama et sosu malzemeleri (4 kişilik)
* 1 diş sarımsak
* 3 dilim bayatlamış tost ekmeği
* 1 kaşık sirke
* 5-6 kaşık zeytinyağı
* Yarım kaşık kırmızı biber
* Tuz
Haşlama et sosu tarifi
1
Etinizi haşlayın
Et haşlanırken sarımsağı döverek bir kenara ayırın
2
Tost ekmeklerinin kabuklarını elinizle ya da bıçakla çıkarın
İçini parçalayarak genişçe bir kasede 4 kaşık (ya da ne kadar gerekiyorsa) soğuk suyla ıslatın
3
Islattığınız tost ekmeklerini 3-4 dakika dinlendirin
Sonra bir çatalla iyice ezin ve diğer malzemeleri karıştırın
Et haşlanınca bu sosu üzerine yayarak servis yapın
Oktay Usta
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul