Konu
:
Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi-Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı Yapılışı (Resimli)
Yalnız Mesajı Göster
Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi-Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı Yapılışı (Resimli)
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi-Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı Yapılışı (Resimli)
Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı Nasıl Yapılır?-
Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi-Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı Yapılışı
MALZEMELER
1 kilo süt
1bardak un
1bardak şeker
Yarım margarin
Meyveli jöle
YAPILIŞI:
Muhallebimizi yapmak için tenceremizde
margarini eritip unumuzu ilave ediyoruz
5 dk
unun kokusu gidene kadar kavuruyoruz
Sütü ilaveedip topak olmamasına dikkate diyoruz
Kaynayana kadar ocakta
karıştıra karıştıra
pişiriyoruz
Kaynamaya yakın şekerini ilave ediyoruz
Altını ocağın kapayıp
10 dk
mikserliyoruz
Jöle için
paketin üzerindeki tarife göre
hazırlayıp
muhallebimizin üzerine döküyoruz
İstediğimiz şekilde dilimledikten sonra üstünü süslüyoruz
Dolabta birkaç saat dinlendiriyoruz
1 gece dinlenmesi daha iyi olur
Lezzetini bir kat daha artırıyor
Sonrasında afiyetle yiyebiliriz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul