Yalnız Mesajı Göster

Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi-Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı Yapılışı (Resimli)

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi-Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı Yapılışı (Resimli)





Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı Nasıl Yapılır?-Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi-Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı Yapılışı

MALZEMELER

1 kilo süt

1bardak un

1bardak şeker

Yarım margarin

Meyveli jöle


YAPILIŞI:



Muhallebimizi yapmak için tenceremizde margarini eritip unumuzu ilave ediyoruz5 dkunun kokusu gidene kadar kavuruyoruzSütü ilaveedip topak olmamasına dikkate diyoruzKaynayana kadar ocakta karıştıra karıştıra pişiriyoruzKaynamaya yakın şekerini ilave ediyoruzAltını ocağın kapayıp10 dkmikserliyoruzJöle için paketin üzerindeki tarife görehazırlayıp muhallebimizin üzerine döküyoruzİstediğimiz şekilde dilimledikten sonra üstünü süslüyoruzDolabta birkaç saat dinlendiriyoruz1 gece dinlenmesi daha iyi olurLezzetini bir kat daha artırıyorSonrasında afiyetle yiyebiliriz


Alıntı Yaparak Cevapla