Konu
:
Kuru Baklava Tarifi - Kuru Baklava Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Kuru Baklava Tarifi - Kuru Baklava Yapılışı
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuru Baklava Tarifi - Kuru Baklava Yapılışı
Kuru Baklava Tarifi - Kuru Baklava Yapılışı - Kuru Baklava Nasıl Yapılır?
MALZEMELER:
-1 kg
milföy hamuru
-1 vanilyalı puding
-1/2 lt
süt
-pudra şekeri
YAPILIŞI:
Milföyleri yan yana bir tepsiye dizdikten sonra 4 'e keselim
180 C'de pembeleşinceye kadar pişirelim
Bir yandanda pudingi koyu kıvamlı olsun diye 1/2 lt
süt ile pişirelim
İkiside ılık iken milföylerin yarısının üzerine pudingi dökelim
Milföylerin diğer yarısınıda milföylü pudinglerin üzerine dizelim
En üste soğuyunca bir elek yada süzgeç yardımıyla pudra şekeri serpelim
(Ben daha önce erimiş çikolata ilede yaptım oda çok güzel oluyor
)
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul