Yalnız Mesajı Göster

Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı Tarifi - Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı Tarifi - Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı Yapılışı





Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı Tarifi - Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı Yapılışı - Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı Nasıl Yapılır?

Malzemeler :
3 elma
2 yumurta
1 çay bsüt
1 su b söke un

Kızartmak için:

sıvıyağ

Üzeri için:

1 su bahududu marmeladı
ceviz
kaymak

Hazırlanışı :
Elmaları soyup çekirdek yataklarını çıkarın Yuvarlak yuvarlak dilimleyin

Diğer tarafta sosu için yumurtayı sütü ve söke unu çırpın Akıcı kıvamda bir sos elde edin Elmaları önce una atıp daha sonra sosa bulayarak sıvıyağda kızartın Kızarttığınız elmaları servis tabağına alın Üzerine ahududu reçelini gezdirdikten sonra ceviz parçaları ve kaymak ile beraber servis edin


Alıntı Yaparak Cevapla