Yalnız Mesajı Göster

Fincanda Tavuk Göğsü Tarifi(Resimli Anlatım)

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fincanda Tavuk Göğsü Tarifi(Resimli Anlatım)







Malzemeler
Bir kg sut
Bir su bardagi un 200gr
Bir su bardagi seker 200 gr
125 gr margarin yada tereyagi
Damla sakizi
Vanilya bir paket
yeterince hindistan cevizimuz

Hazirlanisı
Tencerede yag eritilir un ilave edilir hafifce kokusu gidene kadar kavrulur
Kavrulan unun uzerine sekersut eklenir koyulasincaya kadar karistirilarak pisirilir
Muhallebi rondoya konur icine bir kasik yagvanilya eklenir sogutana kadar karistirilirFincanlarin ici su ile islatilir az muhallebi dokulur uzerine iri dogranmis muz eklenir ve muhallebi ile doldurulur
Buz dolabinda soguyan tatlilar servis tabagina ters cevrilir hindistan cevizi ile suslenir











Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla