Konu
:
Fincanda Tavuk Göğsü Tarifi(Resimli Anlatım)
Yalnız Mesajı Göster
Fincanda Tavuk Göğsü Tarifi(Resimli Anlatım)
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fincanda Tavuk Göğsü Tarifi(Resimli Anlatım)
Malzemeler
Bir kg sut
Bir su bardagi un 200gr
Bir su bardagi seker 200 gr
125 gr margarin yada tereyagi
Damla sakizi
Vanilya bir paket
yeterince hindistan cevizimuz
Hazirlanisı
Tencerede yag eritilir un ilave edilir hafifce kokusu gidene kadar kavrulur
Kavrulan unun uzerine sekersut eklenir koyulasincaya kadar karistirilarak pisirilir
Muhallebi rondoya konur icine bir kasik yagvanilya eklenir sogutana kadar karistirilir
Fincanlarin ici su ile islatilir az muhallebi dokulur uzerine iri dogranmis muz eklenir ve muhallebi ile doldurulur
Buz dolabinda soguyan tatlilar servis tabagina ters cevrilir hindistan cevizi ile suslenir
Alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul