Ballı Pufuduk Tatlısı Tarifi-Ballı Pufuduk Tatlısı Yapılışı
Ballı Pufuduk Tatlısı Nasıl Yapılır?-Ballı Pufuduk Tatlısı Tarifi-Ballı Pufuduk Tatlısı Yapılışı
3 yumurta
15 su bardağı un
1 paket vanilya
1 çay kaşığı karbonat
2 yemek kaşığı şeker
15 limonun suyu ve kabuğunun rendesi
Kızartmak için:
sıvıyağ
1 yemek kaşığı pudra şekeri
2 yemek kaşığı bal
Yapılışı:Yumurta ve şekeri iyice çırpın Unu karbonatı limon suyunu limon kabuğu rendesi ve vanilyayı iyice karıştırın
Tavada yağı kızdırdıktan sonra hamurdan bir kaşık kadar alıp kızgın yağa dökün Hamurları yağda iyice kızarttıktan sonra yağını süzerek servis tabağına alın Üzerlerine bal ve pudra şekeri gezdirin ve servis yapın
|