Konu
:
Kül Kedisi Tatlısı Tarifi-Kül Kedisi Tatlısı Yapılışı (Resimli)
Yalnız Mesajı Göster
Kül Kedisi Tatlısı Tarifi-Kül Kedisi Tatlısı Yapılışı (Resimli)
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kül Kedisi Tatlısı Tarifi-Kül Kedisi Tatlısı Yapılışı (Resimli)
Kül Kedisi Tatlısı Nasıl Yapılır?-
Kül Kedisi Tatlısı Tarifi-Kül Kedisi Tatlısı Yapılışı
Malzemeler:
* 1 kilo balkabağı
* 2 su bardağı toz şeker
* 2 paket petibör
* 1 paket krem şanti
* 2 bardak süt
* Ceviz
Yapılışı:
1
Yıkanmış ve doğranmış kabakları tencereye alın üzerine şekeri ilave edip ağzı kapalı şekilde pişmeye bırakın
2
Kabaklar yumuşadıktan sonra bir kaç kaşık şerbet ile birlikte kabakları kare borcama alın püre haline getirin
İçine ceviz ekleyip karıştırın ve borcamın her yanına yayın
3
Krem şantiyi 2 bardak sütle mikserde iyice çırpın
4
Bisküvileri kabakların üzerine dizin ve krem şantinin yarısını yayın
Bir kat daha bisküvi dizip kalan krem şantiyi de üzerine yayıp cevizle süsleyin
2-3 saat buzdolabında beklettikten sonra servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul