Konu
:
Tarçınlı Yağsız Revani Tarifi - Tarçınlı Yağsız Revani Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Tarçınlı Yağsız Revani Tarifi - Tarçınlı Yağsız Revani Yapılışı
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tarçınlı Yağsız Revani Tarifi - Tarçınlı Yağsız Revani Yapılışı
Tarçınlı Yağsız Revani Tarifi - Tarçınlı Yağsız Revani Yapılışı - Tarçınlı Yağsız Revani Nasıl Yapılır?
MALZEMELER:
2 yumurta
1 bardak şeker
1 bardak irmik
1 bardak yoğurt
1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un
2 tatlı kaşığı tarçın
ŞERBET:
2/5 bardak şeker
3 bardak su
YAPILIŞI:
yumurta ve şekeri çırpıp kalan malzemeyide ekliyoruz kek hamurundan birazcık daha katı olacak şekilde
hazırladığımız hamuru yağlanmış tepsiye döküp 180 derecede kızarana kadar pişiriyoruz
daha önceden hazırlayıp ılıttığımız şerbeti tatlımıza döküyoruz anında yenmeye hazır afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul