Yalnız Mesajı Göster

Tarçınlı Yağsız Revani Tarifi - Tarçınlı Yağsız Revani Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tarçınlı Yağsız Revani Tarifi - Tarçınlı Yağsız Revani Yapılışı





Tarçınlı Yağsız Revani Tarifi - Tarçınlı Yağsız Revani Yapılışı - Tarçınlı Yağsız Revani Nasıl Yapılır?
MALZEMELER:
2 yumurta
1 bardak şeker
1 bardak irmik
1 bardak yoğurt
1 paket kabartma tozu aldığı kadar un 2 tatlı kaşığı tarçın

ŞERBET:2/5 bardak şeker 3 bardak su

YAPILIŞI:

yumurta ve şekeri çırpıp kalan malzemeyide ekliyoruz kek hamurundan birazcık daha katı olacak şekilde hazırladığımız hamuru yağlanmış tepsiye döküp 180 derecede kızarana kadar pişiriyoruz daha önceden hazırlayıp ılıttığımız şerbeti tatlımıza döküyoruz anında yenmeye hazır afiyet olsun



Alıntı Yaparak Cevapla