Yalnız Mesajı Göster

Mandalinalı Supangle Tarifi - Mandalinalı Supangle Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mandalinalı Supangle Tarifi - Mandalinalı Supangle Yapılışı





Mandalinalı Supangle Tarifi - Mandalinalı Supangle Yapılışı - Mandalinalı Supangle Nasıl Yapılır?

Malzemeler :
1 lt süt
2 yumurta
1 su b tozşeker
2 çorba k kakao
35 çorba k un
50 gr çikolata
3 çorba k sıvıyağ
3 mandalina
yarım kakaolu pasta keki

Süslemek için:

1 poşet tozşanti
1 çay b süt
çikolata şekerlemesi
çikolatalı rulo gofret

Hazırlanışı :
Tencerenin içine soğuk sütü alın üzerine yumurta sarılarını ekleyinkakaoyutozşekeriunu da ekleyin karıştırarak ocağın üstünde pişirin Pişince ikramlık çikolataları içine atarak karıştırıp erimesini sağlayın İlk sıcaklığı çıkınca mikserle çırparak kıvamının açılmasını sağlayın 3 çorba k sıvıvyağ ekledikten sonra karıştırın

Diğer tarafta kup bardakların içine bir dilim kek koyun Üzerine madalina dilimleri ekleyin Hazırladığınız kremayı da üzerine dökerek çubuk çikolatalarla beraber servis edin



Alıntı Yaparak Cevapla