Yalnız Mesajı Göster

Titreme Tatlısı Tarifi

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Titreme Tatlısı Tarifi





Titreme Tatlısı Nasıl Yapılır?

5 su bardağı irmik
-25 su bardağı şeker
-1 paket kakaolu bisküvi
-Ayrıca istenirse bir miktar çırpılmış krem şanti


Yapılışı:

Süteirmik ve şeker ilave edilerek karıştırılarak pişirilirKaynadıktan sonra yarısı altı ıslatılmıs tepsiye veya borcama dökülürÜzerine bir kat kakaolu bisküvi döşenir ve bisküvinin üzerine tatlımızın diğer yarısı dökülür Soğuduktan sonra kramşanti ince bir şekilde sürülür ve üzerine geri kalan bisküviler robotta çekilip un haline getirilerek dökülürDilimlenerek servis yapılırAfiyet olsun


Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla