Konu
:
Titreme Tatlısı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Titreme Tatlısı Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Titreme Tatlısı Tarifi
Titreme Tatlısı Nasıl Yapılır?
5 su bardağı irmik
-2
5 su bardağı şeker
-1 paket kakaolu bisküvi
-Ayrıca istenirse bir miktar çırpılmış krem şanti
Yapılışı:
Süte
irmik ve şeker ilave edilerek karıştırılarak pişirilir
Kaynadıktan sonra yarısı
altı ıslatılmıs tepsiye veya borcama dökülür
Üzerine bir kat kakaolu bisküvi döşenir ve bisküvinin üzerine tatlımızın diğer yarısı dökülür
Soğuduktan sonra kramşanti ince bir şekilde sürülür ve üzerine geri kalan bisküviler robotta çekilip un haline getirilerek dökülür
Dilimlenerek servis yapılır
Afiyet olsun
Alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul