Konu
:
Pastırmalı Hindi Göğsü
Yalnız Mesajı Göster
Pastırmalı Hindi Göğsü
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pastırmalı Hindi Göğsü
200 gramlık 4 parça kemiksiz hindi göğüs eti
8 Adet pastırma dilimi
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
2 Çorba kaşığı süt kreması
2 Çorba kaşığı su
1 Çay kaşığı kekik
Tuz
karabiber
Hazırlanışı
Hindi göğüs etlerini döverek inceltin ve düz zemin üzerine yayın
Her birinin üzerine ikişer dilim pastırma yerleştirip rulo şeklinde sarın
Açılmamaları için kürdanla tutturun
Sıvıyağı tencerede kızdırın ve hindi rulolarını sürekli çevirerek 2-3 dakika kızartın
Süt kreması
kekik
tuz
karabiber ve 2 çorba kaşığı suyu çok kısık ateşte 15 dakika pişirin
Gerekirse biraz daha su ilave edebilirsiniz
Hazırladığınız kremalı sosu etlerin üzerine döküp
kapağı kapalı olarak 5 dakika dinlendirdikten sonra dilimleyip servis yapın
Pastırmalı Hindi Göğsü yemek tarifleri
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul