Yalnız Mesajı Göster

Pastırmalı Hindi Göğsü

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pastırmalı Hindi Göğsü





200 gramlık 4 parça kemiksiz hindi göğüs eti
8 Adet pastırma dilimi
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
2 Çorba kaşığı süt kreması
2 Çorba kaşığı su
1 Çay kaşığı kekik
Tuz karabiber




Hazırlanışı
  • Hindi göğüs etlerini döverek inceltin ve düz zemin üzerine yayın
  • Her birinin üzerine ikişer dilim pastırma yerleştirip rulo şeklinde sarın
  • Açılmamaları için kürdanla tutturun
  • Sıvıyağı tencerede kızdırın ve hindi rulolarını sürekli çevirerek 2-3 dakika kızartın
  • Süt kreması kekik tuz karabiber ve 2 çorba kaşığı suyu çok kısık ateşte 15 dakika pişirin
  • Gerekirse biraz daha su ilave edebilirsiniz
  • Hazırladığınız kremalı sosu etlerin üzerine döküp kapağı kapalı olarak 5 dakika dinlendirdikten sonra dilimleyip servis yapın
Pastırmalı Hindi Göğsü yemek tarifleri

Alıntı Yaparak Cevapla