Konu
:
Tavuklu Pazılı Kapama Tarifi - Tavuklu Pazılı Kapama Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Tavuklu Pazılı Kapama Tarifi - Tavuklu Pazılı Kapama Yapılışı
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuklu Pazılı Kapama Tarifi - Tavuklu Pazılı Kapama Yapılışı
Tavuklu Pazılı Kapama Tarifi - Tavuklu Pazılı Kapama Yapılışı - Tavuklu Pazılı Kapama Nasıl Yapılır?
Malzemeler:
* 6 tavuk pirzola
* 2 patates
* 2 havuç
* 1 demet pazı
* 1 kuru soğan
* 2 diş sarımsak
Terbiyesi için:
* 1 kase yoğurt
* 1 yumurta
* Yarım limon
* 2 çorba k
un
* Sutuz
* tane karabiber
Hazırlanışı:
Tavukları haşlayın
Daha sonra patates ve havuçları da bu suda tane karabiber ile beraber kaynatın
Diğer tarafta pazıları önce kaynar suya daha sonra soğuk suya daldırın
Daha sonra 2 yaprağı üst üste koyarak içine bir parça tavuk eti koyun sarıp yayvan bir tencereye dizin
Üzerine elma dilimlenmiş soğan ve sarımsağı serpin
En son haşladığınız patates ve havuçları da suyuyla beraber üzerine dökün
Diğer tarafta yumurta yoğurt ve unu bir kaba alarak çırpın
Üzerine biraz soğuk su ekleyerek kıvamını açın
Bu terbiyeyi de yemeğe ekleyerek kapağı kapalı pişmeye bırakın
Eğer tencereniz uygunsa yarı kıvamda pişince fırına verin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul