Konu
:
Bezelyeli Tavuk Güveci Tarifi - Bezelyeli Tavuk Güveci Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Bezelyeli Tavuk Güveci Tarifi - Bezelyeli Tavuk Güveci Yapılışı
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bezelyeli Tavuk Güveci Tarifi - Bezelyeli Tavuk Güveci Yapılışı
Bezelyeli Tavuk Güveci Tarifi - Bezelyeli Tavuk Güveci Yapılışı - Bezelyeli Tavuk Güveci Nasıl Yapılır?
Malzemeler:
4 adet dövülmüs tavuk gögsü
1 su bardagi iç bezelye
2 adet havuç
2 adet kirmizi sogan
1 kahve fincani pirinç
4 yemek kasigi sivi yag
Karabiber
tuzot (1 yemek kasigi)
Kekik
Yapılışı:
Dövülmüs tavuk etlerine tuz ve karabiber serpin
Yaglanmis küçük firin güveçlerine yerlestirin
Sogani piyazlik dograyip sivi yagda kavurun
Küp seklinde dogranmis havuç ve bezelyeleri katin
Biraz kavrulunca pirinci ekleyin
1 kahve fincani su ekleyip sebzeler yumusayincaya kadar pisirin
Karabiber
tuzot
kekik ekleyip ocaktan alin
Tavuk güveçlerinin içlerine paylastirin
180 derece isitilmis firinda 20 dakika pisirin
Sicak servis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul