Konu
:
Tavuk Kanadı Kızartması
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Kanadı Kızartması
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Kanadı Kızartması
12 Adet tavuk kanadı
1 Su bardağı galeta unu
Kızartmak için sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı
Tavuk kanatlarını tuz ve karabiber ilave edilmiş galeta ununa bulayın
Kızdırılmış sıvıyağda tavuk kanatlarının iki tarafını da kızartın
Yemeği servis yapmadan önce uç kısmına folyo kağıt sararak tabağa yerleştirin
Tavuk kanadı kızartmasını patates cipsi ile meze olarak ikram edebilirsiniz
Tavuk Kanadı Kızartması yemek tarifleri
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul