Konu
:
Kremalı Ve Fesleğenli Tavuk Tarifi - Kremalı Ve Fesleğenli Tavuk Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Kremalı Ve Fesleğenli Tavuk Tarifi - Kremalı Ve Fesleğenli Tavuk Yapılışı
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kremalı Ve Fesleğenli Tavuk Tarifi - Kremalı Ve Fesleğenli Tavuk Yapılışı
Kremalı ve Fesleğenli Tavuk Tarifi - Kremalı ve Fesleğenli Tavuk Yapılışı - Kremalı ve Fesleğenli Tavuk Nasıl Yapılır?
Malzemeler:
• 600 gr
tavuk göğüs eti
• 1 yemek kaşığı margarin
• 2 adet kuru soğan
• 3/4 su bardağı krema
• 3 sap fesleğen
• Tuz
• Karabiber
Tarifi:
Soğanları soyup şeritler halinde doğrayın
Tavuğu küçük küçük
kesin
Fesleğeni ince şeritler halinde kesin
Margarini bir tavada eritin
Tavuk etini ekleyerek arasıra çevirerek 10 dakika pişirin
Pişmiş tavuk etini delikli kepçeyle bir tabağa alın
Tavadaki yağa soğanları koyup 5 dakika pembeleştirin
Krem şantiyi ekleyip tuz karabiber ve fesleğenle tatlandırın
Bu sosa tavukları da katıp 5 dakika ısıtın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul