Yalnız Mesajı Göster

Kremalı Ve Fesleğenli Tavuk Tarifi - Kremalı Ve Fesleğenli Tavuk Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kremalı Ve Fesleğenli Tavuk Tarifi - Kremalı Ve Fesleğenli Tavuk Yapılışı





Kremalı ve Fesleğenli Tavuk Tarifi - Kremalı ve Fesleğenli Tavuk Yapılışı - Kremalı ve Fesleğenli Tavuk Nasıl Yapılır?

Malzemeler:
• 600 gr tavuk göğüs eti
• 1 yemek kaşığı margarin
• 2 adet kuru soğan
• 3/4 su bardağı krema
• 3 sap fesleğen
• Tuz
• Karabiber

Tarifi:

Soğanları soyup şeritler halinde doğrayın Tavuğu küçük küçük
kesin Fesleğeni ince şeritler halinde kesin
Margarini bir tavada eritin Tavuk etini ekleyerek arasıra çevirerek 10 dakika pişirinPişmiş tavuk etini delikli kepçeyle bir tabağa alın

Tavadaki yağa soğanları koyup 5 dakika pembeleştirin Krem şantiyi ekleyip tuz karabiber ve fesleğenle tatlandırınBu sosa tavukları da katıp 5 dakika ısıtın


Alıntı Yaparak Cevapla