Konu
:
Mantar Soslu Tavuk Göğüs Eti Rulo Tarifi - Mantar Soslu Tavuk Göğüs Eti Rulo Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Mantar Soslu Tavuk Göğüs Eti Rulo Tarifi - Mantar Soslu Tavuk Göğüs Eti Rulo Yapılışı
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantar Soslu Tavuk Göğüs Eti Rulo Tarifi - Mantar Soslu Tavuk Göğüs Eti Rulo Yapılışı
Mantar Soslu Tavuk Göğüs Eti Rulo Tarifi - Mantar Soslu Tavuk Göğüs Eti Rulo Yapılışı - Mantar Soslu Tavuk Göğüs Eti Rulo Nasıl Yapılır?
Malzemeler :
• 4 adet tavuk göğüs eti
• 4 dilim dana jambon
• 4 dilim taze kaşar peyniri
• 2 yemek kaşığı margarin
• 200 gr
mantar
• 1 yemek kaşığı un
• 15 su bardağı süt
• Tuz
• Karabiber
Mantar Soslu Tavuk Göğüs Eti Rulo
Yemeğinin hazırlanışı:
Mantarları dilimleyin
Tavuk filetoları tezgaha yayıp tuz ve karabiberle tatlandirın
Üzerlerine birer adet jambon ve peynir dilimi koyup rulo yapın ve kürdanla tutturun
Margarini bir tavada eritin
Tavuk rulolarını yağda etrafları beyazlaşana kadar çevirin ve tavadan çıkarın
Tavadaki yağa mantarları koyun ve mantarlar suyurıu bırakıp çekene kadar pişirip tavadan alın
Aynı tavaya unu koyup 3 dakika pembeleştirin
Yumurta çırpma teliyle sürekli karıştırarak soğuk sütü azar azar ilave edin
Tuz ve karabiberle tatlandırıp mantar ve tavuk rulolarını bu sosun içine koyun
Arasıra çevirerek 15-20 dakika kısık ateşte pişirin
Kürdanları çıkarıp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul