Yalnız Mesajı Göster

Kiev Tavuğu Tarifi - Kiev Tavuğu Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kiev Tavuğu Tarifi - Kiev Tavuğu Yapılışı





Kiev Tavuğu Tarifi - Kiev Tavuğu Yapılışı - Kiev Tavuğu Nasıl Yapılır?

Malzemeler :
4 parça tavuk göğsü 3 çorba kaşığı tereyağı 1 su bardağı galeta unu 1 çay bardağı un 1 demet maydanoz 2 yumurta 1 limon Sıvı yağ Tuz karabiber -------------------------------------------------------------------------------- Hazırlanışı :
Piliç göğüslerini bir bıçak yardımıyla açtıktan sonra inceltmek için dövün ve üzerine tuz karabiber serpin Bir kapta çırparak hazırladığınız tereyağı maydanoz limon suyu karışımını tavuk parçalarının arasına yarım çorba kaşığı kadar koyup tavukları rulo yapın ve buzluğa atıp bir saat kadar donmasını bekleyin Buzluktan çıkardığınız tavukları sırasıyla una yumurtaya ve galeta ununa bulayarak bol kızgın yağda kızartın

Alıntı Yaparak Cevapla