Konu
:
Piliç Kavurma Tarifi - Piliç Kavurma Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Piliç Kavurma Tarifi - Piliç Kavurma Yapılışı
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Piliç Kavurma Tarifi - Piliç Kavurma Yapılışı
Piliç Kavurma Tarifi - Piliç Kavurma Yapılışı - Piliç Kavurma Nasıl Yapılır?
MALZEMELER:
* 1 tüm tavuk göğsü (kemiksiz)
* 2 diş sarımsak (ince kıyılmış)
* 3 tane sivribiber (ince doğranmış)
* 3 tane domates (kabukları soyulup küp doğranmış)
* sıvıyağ
karabiber
tuz
* İsterseniz yoğurt
YAPILIŞI:
1
Tavuk etini minik minik doğrayın ve sıvıyağ döktüğünüz (mümkünse teflon) bir tencereye alın
Renkleri dönene kadar kavurun
2
Sarımsağı ve sivribiberi ekleyin
Kavurun
3
Domatesi
karabiberi ve tuzu ekleyin
harlı ateşte suyunu çekene kadap pişirin
4
İsterseniz yoğurt eşiliğinde servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul