Yalnız Mesajı Göster

Piliç Kavurma Tarifi - Piliç Kavurma Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Piliç Kavurma Tarifi - Piliç Kavurma Yapılışı





Piliç Kavurma Tarifi - Piliç Kavurma Yapılışı - Piliç Kavurma Nasıl Yapılır?

MALZEMELER:

* 1 tüm tavuk göğsü (kemiksiz)
* 2 diş sarımsak (ince kıyılmış)
* 3 tane sivribiber (ince doğranmış)
* 3 tane domates (kabukları soyulup küp doğranmış)
* sıvıyağ karabiber tuz
* İsterseniz yoğurt

YAPILIŞI:

1 Tavuk etini minik minik doğrayın ve sıvıyağ döktüğünüz (mümkünse teflon) bir tencereye alın Renkleri dönene kadar kavurun
2 Sarımsağı ve sivribiberi ekleyin Kavurun
3 Domatesi karabiberi ve tuzu ekleyin harlı ateşte suyunu çekene kadap pişirin
4 İsterseniz yoğurt eşiliğinde servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla