Yalnız Mesajı Göster

Saray Usulü Piliç Sarma Tarifi - Saray Usulü Piliç Sarma Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Saray Usulü Piliç Sarma Tarifi - Saray Usulü Piliç Sarma Yapılışı





Saray Usulü Piliç Sarma Tarifi - Saray Usulü Piliç Sarma Yapılışı - Saray Usulü Piliç Sarma Nasıl Yapılır?

Malzemeler:

- 1 adet piliç
- 100 gr kuru kayısı
- 30 gr badem
- Tuzkarabiber

Yapılışı:

Pilicin kemiklerini ayıklayıp etlerini iyice döverek yassı hale getirin Kayısıları zar şeklinde doğrayın Dövülmüş pilici yayıp içerisine kayısıları ve bademleri doldurun Üzerine tuz karabiber ilave ederek rulo şeklinde sarın

Piliç rulosunu alüminyum folyoya sarın Önceden ısıtılmış 200C fırında 45 dakika kadar pişirin Piliç sarmayı ikişer cm kalınlığında kesin Servise sunun


Alıntı Yaparak Cevapla