Konu
:
Saray Usulü Piliç Sarma Tarifi - Saray Usulü Piliç Sarma Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Saray Usulü Piliç Sarma Tarifi - Saray Usulü Piliç Sarma Yapılışı
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Saray Usulü Piliç Sarma Tarifi - Saray Usulü Piliç Sarma Yapılışı
Saray Usulü Piliç Sarma Tarifi - Saray Usulü Piliç Sarma Yapılışı - Saray Usulü Piliç Sarma Nasıl Yapılır?
Malzemeler:
- 1 adet piliç
- 100 gr
kuru kayısı
- 30 gr
badem
- Tuzkarabiber
Yapılışı:
Pilicin kemiklerini ayıklayıp etlerini iyice döverek yassı hale getirin
Kayısıları zar şeklinde doğrayın
Dövülmüş pilici yayıp içerisine kayısıları ve bademleri doldurun
Üzerine tuz karabiber ilave ederek rulo şeklinde sarın
Piliç rulosunu alüminyum folyoya sarın
Önceden ısıtılmış 200C fırında 45 dakika kadar pişirin
Piliç sarmayı ikişer cm
kalınlığında kesin
Servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul