Konu
:
Badem Kaplı Tavuk Tarifi - Badem Kaplı Tavuk Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Badem Kaplı Tavuk Tarifi - Badem Kaplı Tavuk Yapılışı
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Badem Kaplı Tavuk Tarifi - Badem Kaplı Tavuk Yapılışı
Badem Kaplı Tavuk Tarifi - Badem Kaplı Tavuk Yapılışı - Badem Kaplı Tavuk Nasıl Yapılır?
Malzemeler :
� 400 gr
tavuk göğüs eti
� 1/2 su bardağı dövülmüş badem
� 1/3 su bardağı dövülmüş mısır gevreği
� 1 yemek kaşığı kuru maydanoz
� Tuz sarımsak tozu
� 3 yemek kaşığı yağsız süt
Hazırlanışı:
Tavuk göğüslerini parmak kalınlığında dilimleyin
Derin bir kapta badem mısır gevreği tuz ve sarımsak tozunu karıştırın
Tavukları önce süte batırıp daha sonra bademli karışımın içinde yuvarlayın
Alimünyum folyo serilmiş fırın tepsisine yan yana dizin
200 derece ısıtılmış fırında 10 dakika kadar pişirin
İçlerinin pişip pişmediğini kontrol edip fırından çıkarın
Yanında süzme yoğurt ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul