Yalnız Mesajı Göster

Badem Kaplı Tavuk Tarifi - Badem Kaplı Tavuk Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Badem Kaplı Tavuk Tarifi - Badem Kaplı Tavuk Yapılışı





Badem Kaplı Tavuk Tarifi - Badem Kaplı Tavuk Yapılışı - Badem Kaplı Tavuk Nasıl Yapılır?

Malzemeler :
� 400 gr tavuk göğüs eti
� 1/2 su bardağı dövülmüş badem
� 1/3 su bardağı dövülmüş mısır gevreği
� 1 yemek kaşığı kuru maydanoz
� Tuz sarımsak tozu
� 3 yemek kaşığı yağsız süt
Hazırlanışı:
Tavuk göğüslerini parmak kalınlığında dilimleyin Derin bir kapta badem mısır gevreği tuz ve sarımsak tozunu karıştırın Tavukları önce süte batırıp daha sonra bademli karışımın içinde yuvarlayın Alimünyum folyo serilmiş fırın tepsisine yan yana dizin 200 derece ısıtılmış fırında 10 dakika kadar pişirin İçlerinin pişip pişmediğini kontrol edip fırından çıkarın Yanında süzme yoğurt ile servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla