Yalnız Mesajı Göster

Kızartma Çeşitli Tavuk Tarifi - Kızartma Çeşitli Tavuk Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kızartma Çeşitli Tavuk Tarifi - Kızartma Çeşitli Tavuk Yapılışı





Kızartma Çeşitli Tavuk Tarifi - Kızartma Çeşitli Tavuk Yapılışı - Kızartma Çeşitli Tavuk Nasıl Yapılır?

Malzemeler:

kuşbaşı tavuk (bir göğüs yeterli)
2 orta boy patates
1 adet patlıcan
23 adet biber
1 domates (rende olcak)
34 adet mantar
1 adet kabak
kaşar rendesi
1 tatlı kaşığı salça
tuz karabiber krmbiber1 çay bardağı su

Yapılışı:

Öncelikle bütün sebzeleri kuşbaşı doğrayın sonra doğradınız sebzeleri ayrı ayrı kızartın kızarttığınız sebzeleri fırın tepsisine dökün daha sonra başka bir tavada tavuğu kavurun ama çok pişirmeden beyazlayınca altını kapatın ve tepsiye dökün daha sonra bir kasedeye domatesi rendesini tuz 1 tatlı kaşığı salçayı ve suyu ekleyip iyice birbirine yedirin ve tepsiye bu karışımı dökün üzerine de karabiber ve krmbiberi serpiştirin ve pişirin yemek suyunu çekene kadar pişsin çokta kuru olmasın piştikten sonra üzerine kaşar rendesini serpin ve fırının içinde bırakın erimesi için

Alıntı Yaparak Cevapla