Konu
:
Tavuk Budapeşte Tarifi - Tavuk Budapeşte Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk Budapeşte Tarifi - Tavuk Budapeşte Yapılışı
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk Budapeşte Tarifi - Tavuk Budapeşte Yapılışı
Tavuk Budapeşte Tarifi - Tavuk Budapeşte Yapılışı - Tavuk Budapeşte Nasıl Yapılır?
Malzemeler:
3 adet tavuk göğüs eti
Yarım demet ıspanak
2 yemek kaşığı un
2 adet orta boy kuru soğan (rendelenmiş)
2 yemek kaşığı sıvıyağı
Karabiber
Tuz
Tarifi:
Ispanağı yıkayın
Süzüp
küçük küçük doğrayın
Tavaya sıvıyağı
ıspanağı ve rendelenmiş soğanı koyup kavurun
2 yemek kaşığı un ve tuz koyup bekletin
Tavuk göğüslerini döverek inceltip
yan yana dizin ve karabiber serpiştirin
Ortalarına hazırladığınz ıspanaklı harcı koyun ve rulo yapıp alüminyum folyoya sarın
175 derecelik fırında 35 dakika pişirin
Fırından çıkardığınız rulo şeklindeki etleri dilimleyin
Pilav üstüne yerleştirip üzerine hazırladığınız sosu gezdirerek servise sunun
SOSUN TARİFİ
Salça sosu için; zar şeklinde doğradığınız soğanları pembeleşene kadar kavurun
Kırmızı pul biber
karabiber
tuz
tavla zarı formunda doğranmış domates ve domates püresini soğanlara ekleyip
kısık ateşte 25 dakika pişirin
Pişirdiğiniz sosu mikserde çırpın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul