Yalnız Mesajı Göster

Porcini Mantarlı Ve Biberiyeli Yabani Güvercin Tarifi / Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Porcini Mantarlı Ve Biberiyeli Yabani Güvercin Tarifi / Yapılışı





Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin Tarifi - Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin Yapılışı - Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin Nasıl Yapılır?



Malzemeler :
2 adet güvercin göğüs
2 adet güvercin budu
Zeytinyağı
5 adet küp şeklinde kesilmiş kereviz ve havuç
10 adet porcini mantarı
3 çorba kaşığı demi glass sos
1 su bardağı kırmızı şarap
Taze kekik ve biberiye


Yemeğin Tarifi :
Güvercin göğüs ve budunu teflon tavada pişirin Sebzeleri ve mantarları zeytinyağında ayrı ayrı soteleyin Üzerlerine demi glas sosu ve kırmızı şarabı bölerek ekleyin 5 dakika kaynatın

Sebzeleri ve mantarları tabağa koyduktan sonra üzerine güvercin etini yerleştirin Taze kekik ve biberiyeyle süsleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla