Yalnız Mesajı Göster

Hindistan Cevizli Tavuk Tarifi - Hindistan Cevizli Tavuk Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hindistan Cevizli Tavuk Tarifi - Hindistan Cevizli Tavuk Yapılışı





Hindistan Cevizli Tavuk Tarifi - Hindistan Cevizli Tavuk Yapılışı - Hindistan Cevizli Tavuk Nasıl Yapılır?

Malzemeler:

4 Adet Tavuk Bonfile(180-200gr)
Köri
Tuz
120 gr Un
2 Adet Yumurta
120 gr Hindistan Cevizi
Kizartmak Için Yag
Süslemek Için Limon Dilimleri

Tarifi:

Tavuk etini soguk suyla yikayin kagit havlu ile kurulayin ortadan 2’ye kesin
Parçalari köri ile oyun tuzlayin Ilk önce ona sonra çirpilmis yumurtaya en sonrendelenmis Hindistan cevizine hulayin
Kizartma yagini fritözde veya derin bir tencerede 170 derece isitin Tavuk parçalarini bol yagda 7-8 dakika altin rengi olana kadar kizartin delikli kepçe ile havlu üzerine çikartin Limon dilimleri ile süsleyip servis yapin

Alıntı Yaparak Cevapla