Konu
:
Karamellize Elmalı Ve Sotelenmiş Sülün Tarifi / Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Karamellize Elmalı Ve Sotelenmiş Sülün Tarifi / Yapılışı
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karamellize Elmalı Ve Sotelenmiş Sülün Tarifi / Yapılışı
Karamellize Elmalı ve Sotelenmiş Sülün Tarifi - Karamellize Elmalı ve Sotelenmiş Sülün Yapılışı - Karamellize Elmalı ve Sotelenmiş Sülün Nasıl Yapılır?
Malzemeler :
1 adet sülün göğüs
1 adet sülün but
2 adet haşlanmış patates
Arpacık soğanı
Kıyılmış taze otlar (biberiye
kekik)
Sos için :
1 çorba kaşığı elma sirkesi
1 adet küçük boy kuru soğan
1 adet boy kereviz
3 çorba kaşığı demi glass sos
Kuru garnitür :
Elma dilimi
patates cipsi
Yemeğin Tarifi :
Sülün etini teflon tavada çevirerek
pişirin
Haşlanmış patateslerin kabuklarını soyun
iri parçalar halinde doğrayın
Çeşitli taze otlarla ve kabukları soyulmuş arpacık soğanlarıyla karıştırın
Çok az zeytinyağı ilavesiyle soteleyin
Bu arada başka bir kapta sosu hazırlayın
Blendırdan geçirilmiş kuru soğanı ve kerevizi
1 çorba kaşığı elma sirkesi ve 3 çorba kaşığı demi glass sosla karıştırın
Çok kısık ateşte 5 dakika karıştırın
Patatesli karışımı servis tabağına alın
Üzerine teflon tavada pişirdiğiniz sülün etini yerleştirin
Etin üzerine sosu gezdirin
Karamelize elma dilimleri ve patates cipsiyle süsleyerek
servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul