Konu
:
Karnıbahar Turşusu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Karnıbahar Turşusu Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karnıbahar Turşusu Tarifi
Karnıbahar turşusu
sarımsak
yeşil biber
iri taneli tuz
isterseniz bikaçtane kornişon
Malzemeler yıkanır
Turşu kavanozunun en dibine yeşil biber ve bikaç kalın kalın doğradığımız sarımsaklar koyulurüzerine çiçek çiçek ayırdığımız karnıbaharlar dan bir kısmı koyulurüzerine tekrar yeşil biber ve sarımsak koyulur ve malzememiz bitene kadar bu işlem devam edilir
Dilersek aralara kornişonda atabiliriz
bu işlemler bittikten sonra bir kaba su koyup tuzu eritir ve turşunun üzerine dökülür
Kavanozun ağzını iyice kapatıp olana kadar bekletilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul