Konu
:
Sarmısak Turşusu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sarmısak Turşusu Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sarmısak Turşusu Tarifi
SARMISAK TURŞUSU:
SARMISAK TURŞUSU:
20 baş sarmısak
2 su bardağı sirke
8 dal kereviz
su
kaya tuzu
Uygun büyüklükteki bir kavanoza kabukları soyulmuş temizlenmiş sarmısakları doldurun
6 dal kereviz ilave edin
Turşu suyunu bir litre başına 6 çorba kaşığı kaya tuzu ve 1 bardak sirke olacak şekilde hazırlayarak kavanozları doldurun
Kavanozun kapağını hava almayacak şekilde kapatıp serin ve güneş görmeyen bir yerde 15-20 gün bekletin
Sarmısak Turşunuz hazır
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul