Yalnız Mesajı Göster

Hatay'dan Pisik Umacı Tarifi

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hatay'dan Pisik Umacı Tarifi





HATAY'DAN PİSİK UMACI TARİFİ





MALZEMELER:


1 adet bayat ekmek
500 gr lor
bir bağ taze sogan
bir bağ maydanoz
bir bag taze sarımsak
toz biber
kimyon
karabiber
tuz
zeytinyağı

HAZIRLANIŞI:

Bayat ekmeğinizi suyla iyice ıslatıp suyunu sıkın
daha sonra içine loru katın üzerine doğranmış
soğanmaydanoz ve sarımsakları ekleyin
üzerine zeytinyağı tuz ve baharatları da ekleyip
köfte gibi yoğurup çiğ köfte şeklinde sıkın marul
yapraklarının üzerinde maydanoz ve limon dilimleri
ile servis yapınbayat ekmekleri değerlendirmek
için güzel bir alternatif

Alıntı Yaparak Cevapla