Konu
:
Turşu Kavurması Tarifi (Trabzon)
Yalnız Mesajı Göster
Turşu Kavurması Tarifi (Trabzon)
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Turşu Kavurması Tarifi (Trabzon)
Tursu kavurmasi icin:
Arzu edilen tum tursu cesitleri
1 Buyuk sogan
2-3 Sarimsak
1 Kasik salca
Once tursumuzu guzelce sudan geciriniz cok tuzlu ise bir gece once suda birakip tuzunun gitmesini saglayiniz
Soganlari yagda kavurunuz sarimlari ekleyip guzelce kavurdukdan sonra bir kasik salca ilave ediniz
Uzerine suzmus oldugunuz tursuyu ekleyiniz guzelce kavurunuz
Trusu kavurmaniz hazir
Afiyet Olsun
ALINTI
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul