Yalnız Mesajı Göster

Lütfen Okuyun..!

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lütfen Okuyun..!

Estağfirullah estağfirullah

Hadis'i kudside ALLAH Teâlâ buyuruyor ki
"
Ey Adem oğlu, sen benden ümitli bulundukça, senden meydana gelen günahları her ne olursa olsun mağfiret ederim
Ey Adem oğlu, senin günahların gök yüzünü ihata edecek dereceyi bulsa da, benden mağfiret dilesen, seni mağfiret ederim
Ey Adem oğlu, bütün yer dolusu günahlarla gelip de hiçbir şerik koşmayarak huzuruma çıksan, ben seni yer dolusu mağfiretle karşılarım"

ARKADAŞLAR,
GÜN İÇERİSİNDE BİLEREK BİLMEYEREK GÜNAHLAR İŞLEMEKTEYİZ
RABBİMİZİN BİZİ AFFETMESİ İÇİN BUYRUN İSTİĞFARA

ESTAĞFİRULLAH ESTAĞFİRULLAH ESTAĞFİRULLAH
______________________________-_____

Şüphesiz Allah ve melekleri peygambere çok salavat getirirlerEy iman edenler! Sizde ona salavat getirin ve tam bir teslimiyetle selam verin"
(AHZÂP SURESİ 56AYET)

Peygamberimiz üzerine ömürde 1 defa salavat getirmek farzdırVe adı her anıldığında ona salavat getirmek vaciptir(imamı kurtubi)

Hadis: "Kıyamet günü insanların bana en yakın olanları üzerime en çok salavat getirenlerdir"

Hadis: "Kim benim üzerime 1 salavat getirirse Allah onun üzerine 10 salavat getirir Kim benim üzerime 100 salavat getirirse Allah onun iki gözü arasına nifaktan kurtuluş beratı yazarAyrıca ateşten kurtulduguna dair bir beraat yazar Ve kıyamet günü onu şehitlerle beraber cennete iskan eder"

Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh
Tüm Mü'minlerin şefeatçisi ol yaa ResulAllah

Alıntı Yaparak Cevapla