Yalnız Mesajı Göster

Salatanin Faydasini Artiran 5 Baharat

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Salatanin Faydasini Artiran 5 Baharat




SALATANIN FAYDASINI ARTIRAN 5 BAHARAT






Baharatları, yiyeceklerinize ve salatanıza karıştırmak gücünüzü artırıyor, bağışıklığınızı güçlendiriyor


Baharatları, yiyeceklerinize ve salatanıza karıştırmak gücünüzü artırıyor, bağışıklığınızı güçlendiriyor



TARÇIN







Doğal bir mikrop düşmanı olan tarçını, her gün çay kaşığının 1/4’ü kadar aldığınızda, kan şekerinizi ve kolesterolünüzü düşürür



KEKİK





Izgarada pişireceğiniz tavuk, balık veya eti kekikle marine ettiğinizde mentollü ve biraz ekşimsi tadı mükemmel bir lezzet verir Kekik, birçok sağlık uzmanının listesinde kanserden koruyucu olarak yer alır Kekik yağı ağız temizliğinde tercih edilebilir



KİMYON





Kimyon kanser savaşçısıdır Egzotik lezzetler elde etmek için pilav, tahıl, salatalara ekleyebilir, et yemeklerini marine edebilirsiniz Eti kalp sağlığını koruyan kimyonla pişirebilirsiniz



MERCAN KÖŞK




Bir elmadan 42 kat daha fazla antioksidan içeren mercan köşk bitkisini salata, omlet veya favori kurabiyelerinize ekleyebilirsiniz



ZERDEÇAL






Zerdeçal, kist, kanser, kireçlenme hatta alzheimera karşı oldukça yararlı Hafızaya iyi gelen zerdeçaldan bir tutam alarak, yaptığınız pilav, yahni veya mercimek gibi yemeklere ekleyebilirsiniz


Ajans5

Alıntı Yaparak Cevapla