Konu
:
Mutfakta Pratik Bilgiler
Yalnız Mesajı Göster
Mutfakta Pratik Bilgiler
08-24-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
Mutfakta Pratik Bilgiler
Süte biraz karbonat atarsanız hem çabuk bozulmaz hem de kolay hazmedilir
-----------------------------------------------
Kuş üzümlerini ayıklamak için, onları bir avuç unla ovuşturunuz ve kalın delikli bir süzgece atınız, un ile beraber çöpler de düşer
------------------------------------------------
Balığı seçerken son derece dikkatli olmalıyız
Gözleri pırıl pırıl parlak, solungaçları ise pembe yada kırmızı renkte olmalıdır
--------------------------------------------------
Limon sert ise, kesilmeden evvel bir iki dakika sıcak suya batırınız, daha sulu olur
--------------------------------------------------
Buzdolabınızın iyi soğutması için içine bir torba tuz koyun
Tuzun dolaptaki nemi aldığını göreceksiniz
-------------------------------------------------
Balıkları temizlemeden yarım saat kadar dondurucuda bekletirseniz, temizleme işi sizi daha az yorar
Balık pişirirken hiç de hoş olmayan bir koku kaplar evi
Bunu önlemek için de kabın veya tavanın içine birkaç defne yaprağı atmayı deneyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul