Konu
:
Bilgi...
Yalnız Mesajı Göster
Bilgi...
08-24-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bilgi...
PATLICAN KABUKLARI:
Patlıcan kabuklarını soyduktan sonra, içine sirke ve çok az zeytinyağı konmuş
suda bir süre haşlayın
Daha sonra istediğiniz küçüklükte dilimleyin ve
pilav yaparaken içine karıştırın
Göreceksiniz pilavınız çok leziz olacak
PÖRSÜYEN SEBZELER İÇİN:
Yeşil sebzeler, dolapta bekletseniz dahi bir süre sonra porsur
Oysa, pörsüyen
sebzeleri kullanmadan önce, limon suyu ilave edilmiş soğuk su dolu bir kapta
bir saat bekletirseniz, çok daha taze görünmesini ve lezzetli olmasını
sağlarsınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul