Konu
:
Fıkralar2
Yalnız Mesajı Göster
Fıkralar2
08-24-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Fıkralar2
hee güzelmiş bu tarafalrda söylerler diyarbakırlıymışsın bilirsin he harbi güldüm ya bande bi tane yazayım bari
şimdi bir adam varmış şapkacıymış sepeti şapka doluymuş satarken yorulmuş bir agacın altında dınlenmek için uzanmış uyandıgında şapkaların hiçbiri yokmuş bi tek kafasındakı kalmış sağa sola bakmış kimse yok sonra kafasını kaldırmış bakmışkı agaçta maymunlar her birinin kapasında şapka adam düşünmüş ben bu şapkaları nasıl etsemde alsam dıye
o sırada kafasını kaşımış bı bakmış tüm maymunlar kafasını kaşımış adam:bunlar benım yaptığımı yapıyor eger ben elimdeki şapkayı yere doğru atarsam onlarda aşağıya atar demiş ve eindeki şapkayı yere atmış gerçektende öyle olmuş maymunlar şapkaları atmış yere adamda toplamış gitmiş
aradan yıllar geçmiş bu adamın torunuda şapkacı olmuş yine satış yaparken aynı agacın altında dinlenmek istemiş gözünü açtığında şapkaların hıçbiri yokmuş kafasını yukarı kaldırmış maymunlar
dedem bana bu olayı anlatmıştı dıyerek elindeki şapkayı tutmuş yere atmış maymunun birisi aşağıya inmiş şapkayı almış kaçmış ve demiş ki :''senin deden var da bizim dedemiz yok mu?
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul