Konu
:
Korkunç Hikayeler
Yalnız Mesajı Göster
Korkunç Hikayeler
08-24-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Korkunç Hikayeler
korkulu günler
bir sabah okula gidiyordum yıllar önce öldügü halam karşıma geldi ve bn halamı görünce çıglık attım yüzü kanlar içindeydi bana gel diyordu bn ise kaçıyodumm bni arasokakta sıkıştırdı ve bana aynen şu şözleri söyledi bagırarak sen nie gelmedin bn ise korkudan elim ayagım titriodu ve kaçmaya başladım tekrar halam bni yakalayıp
yüzümü ve heryerimi kanlar içinde bıraktı ve hergece gelip bni korkutuyordu eger bunu bir kimseye söylersem gelecegini sen düşün derdi korkunç ama demi sizin başınıza geldigini düşünün
!
organ mafyası
bir akşam a
ille otururken korku filmi izliyoduk
bir anda kapı çaldı
Bu arada biz polisisiz
Aldığımız ihbar yerine gittik
Adam bize :
-bara gitmiştim
Oarada yanım a bir bayan yaklaştı
bana ``burası çok sıcak bizm ewe gidelimmi`` dedi
bende kabıul ettim
Ewe gittiğimizde çok yorulduk we hemen yattık
Sabah uyandığımda kendimi bulunduğum ewin küwwetinin içinde buldum
Üzerimde killarca buz vardı
Haliyle üşüyordum
Uyandığımda tam karşımda bir numara buldum
Numaranın üzerinde ``bu numarayı aramazsan öleceksin`` yazyodı
Hemen aradım o numarayı
Aradığımda orasının hastahane olduğunu söledir
Oradaki bayan bana orada bir ayna olp olmadığıını sordu
Bende ewet ayna war dedim
Bana sakince aynaya bakmam gerektiğini söledi
Bnede dedğiği gibi yaptım ve baktım ki ii
Böbreklerim ortada yok
Çok korkmuştumm
Adamlar beni kurtarmaya geldiler
dedi `` İşte bu olay bisi çok etkilemiştii
Çok feci idi
Gerçektende adam o numarayı aramasa idi ölecekmişş
MeĞer kadın organ mafyası çetesindenmişş
İŞTE ÖLE
KENDİNİZE LÜTFEN DİKKAT EDİNN
zemheri karısı
bir gece yarısı annem ve ben oturuyoruz babam işde ama 1 aylık bir iş bu sonra babam bizi arıyor ve bizi merak ettiğini söyleyip kapatıyor daha sonra kapı çalıyor annem tedirgin sonra delikten bakıyor ve babamı görüyor ve açmıyor ben korkuyorum annem kapıdaki kişiye gitmesini söylüyor ve gidiyor ertesi gece yattğımızda ben su içmeye kalkıyorum ve annemin kılığına giren zemheri karısını görüyorum o sırada anneme lensmi taktın diye sordum annemin gözlei ela idi
o sırada gerçek annem geldi ve onun zemheri karısı olduğunu anladık
Cinler Oynuyor
meraba arkadaşlar
bu anlatacağim olay gerçektir
banada bi arkadaşim anlatti
arkadaşimin dedesi çok iyi kalpli namazinda niyazinda bi insanmiş
her sabah namaza kalkarmiş
ezan okunmadan önce hani hoca sesi kontrol için mikrofona vurur ya işte onun sesiyle uyanirmiş
bi sabah rüyasinda cinelri görmüş
aslinda gözleri kapaliymiş ama bedeni hareket ediyor yürüyormuş
uçurum olan bi yere gelmiş
karşisinda insanlar oynuyormuş
onuda çağiriyorlarmiş gel sende oyna diye
o da tam gidiyormuş uçurum varmiş oaya tam gelmiş
mikrofonun sesini duymuş ve uyanmiş gözlerini açmiş bakmiş insanlar yok ve uçurumdan düşmek üzereymiş
onu cağiranlar cinlermiş yani
bilmem inanirmisiniz ama yaşanmiş bi olay arkadaşlar
evde geçen gece
gecen sene 4-5 arkadaşla gece vakti evde toplanmiştik
ve ruh carmaya karar verdik herşey hazirdi ve ruhu carmaya başladik ve ruh geldi gelince onunla eylenmeye başladik ve çok eylenceliydi ruhu göndermeye çaliştik ama gitmedi ve bi arkadaşimiz tualete gitti ondan uzunsüre ses gelmiyince ona bakmaya gittik gördümüzde arkadaşimiz duvarda param parçaydi orda kanla bi yazi yoziyodu yazan yazi şöyleydi bu olay hepinize ibret oolsun yaziyodu bizde bu konudan hiç basetmedik
korktuğumuz an!!
Bir gün ben ve bir kaç arkadaşim apartmanlarin arkasinda dolaşiyorduk,orasida tabii çimlik bi yerdi
biden gezerken bize bir takim sesler geldi ama bazilarimiz o sesi duyamiyordu,bizde kimin yaptiğini araştirmaya başaladik ama kimse yoktu ve bizde kaçmaya başladik sonra ilerledik hastahanenin oraya yakin bir yerde çaliliklarin arasinda bir şey vardi ben ve arkadaşim soğuk kanlilik edip korkarak oraya yaklaştik ve eğildik sonra baktikki bir çöp poşetiymiş
Sonra bir ses daha duyduk ama bu sefer hiç birşey yoktu,hemen koşmaya başladikve birden
durduk korkmayalim dedik dua ettik içimizden ve orada bulduğumuz herşeyi topladik ve birleştirdik ben bir gazete bulmuştum üzerinde üç sivri tirnak bu resmi yirtmiş gibi duruyordu
sonra arkadaşim bir ses duymuş ama biz bir şey duymamiştik
ama sonra herkes evine dağildi
kapının önündeki kadın
gece uyumak için yatağima girdim saat gece 3:00
ve bir irkilmeyle uyandim kapinin önünde korkunç bir kadin görmüştüm ve hemen ablamin yanina gidip ablama anlattim ama pek inanmadi hatta hiç inanmadi 2 gün sonra anneme bu olayi anlatti ve annemde ayni şeyi söyleyince yani evde bir kadinin olduğunu geceleri çiktiğini söyledi ve şu anda bizim evimiz ççok acayip lütfen bu yazdiklarima inanin bunlar doğru !
okulda korku
okula gelirkenbir kedi ölüsü gördüm
okula gidince dersimde gözüme bi kedi tüyü kaçtı sonra dersimde ölü kediyi hatırladım öğle yemeği olmuştu
sonra kedinin yanına köpek ölüsü de gelmiş
köpeğin yüzü çok fena bir şekilde çizilmişti
öğle yemeğinden gelince zil çalmamıştı okula bi girdiğimde bi kişinin gözünden kan akıyordu
derse girdik bi kişinin gözüne benim gibi tüy kaçtı
zil çaldı
dışarıya çıktım
bir öğretmenin gözü kanlıydı
zil çaldı içeri girdik herkesin gözü kanlıydı
sonra okul çıkışı oldu bi eve gittik
cem ile mert ile zeynep ile hüseyini çağırdım
sonra bir eve geldik aynı gördüğüm
kedi ve köpek ölüsü gördük
sonra köpeğin gözünde bir arı ve sinek köpeği yemek için kavga ediyorlardı
ama merdivenden ikinci kata çıktık orada dört adam bir kız çocuğu gördük
üçüncü kata çıktık hüseyinin gözü kanlıydı
dördüncü kata çıktık dördüncü katta organ mafyası gördük
organ mafyası 80 aileyi öldürmüştü
hemeb kaçtık ama zeynep koşamadı sonra ayağı taşa takıldı sonra organ mafyası gelip zeynebi öldürdü sonra kaçtık
inanın bu anlattığım masal gerçek
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul