Konu
:
Gidişinin Mektubu
Yalnız Mesajı Göster
Gidişinin Mektubu
08-24-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Gidişinin Mektubu
Gidişinin Mektubu
E gidiyorsun işte!diğerleri gibi
hiç kimseye benzetemediğim aşk adamım ellerimden,avuçlarımdan kayıyor
hiç beklemediğim zamanda,asla tahmin edemiyeceğim kadar yakınımdayken birden yok oluşunu izliyorum
oysa daha yeni çok yeni, 2 3 5 6
ne bileyim işte zamana sığdıramadığım canımın parçası sevgilim gidiyor
Gitmek
ne kolay değil mi ? Şimdi şairinde dediği gibi ''herkesi sana benzeteceğim''yoldan geçen birini sana benzetip takip edeceğim
Sen olmadığını,asla geri gelmeyeceğini bildğim halde sonuna kadar gidip takip edeceğim
Bıkmadan usanmadan
Yeni yerlere gideceğim tabiki!zannedebiliyor musun ki beraber gittiğimiz yerlere gidebilirim?Seninle izlediğimiz filmleri asla izlemeyecek,birlikte gittiğimiz mekanlara asla gitmeyecek hatta önünden bile geçmeyeceğim,o çok sevdiğin dondurmanın asla tadına bakmayacağım!arkadaşlarım arayacak,en yakınlarım
Seni onlardan önde tutan beni senden daha çok saracaklar
evet resimlerimizi yırtıp atacağım belki seni hatırlatan herşeyi ortadan kaldıracağım ama seni unutmak için bunlar yeterli olmayacak bunun her zaman farkında olacağım
Olsun sevgilim ben senin yasını tutacağım yaşadığımız her dakikanın yasını
Bir daha asla yaşayamayacağımız her saniyenin yasını tutacağım her kavgamız için kendime lanet edecek beni terk edişin için seni suçlamayacak tam tersine sana hak verecğim
dimdik ayakta duracağım tıpkı gelişin gibi! çünkü ben senin sevgilin olarak kalacağım her zaman her dakika ve saniye
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul