Yalnız Mesajı Göster

Ne Yapacagimi Bilmiyorum Lutfen Bana Yardimci Olurmusunuz :S

Eski 08-24-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Ne Yapacagimi Bilmiyorum Lutfen Bana Yardimci Olurmusunuz :S

Alıntı:

Yakamoz´isimli üyeden Alıntı

Güven kazanılmazki bence onun kendisinin hissetmesi lazım bunu Ama bu süreci hızlandırmak için birşeyler yapabilirsin en basiti facebook gibi geniş sosyal kitlelerinden uzak dur ona özel oldugunu hissettir Ve bir erkek olarak söylüyorum benimde kız arkadasım öyle birisiyle bulussa ve sonradan ögrensem bende kızarım madem sen seviyorsun neden bulusmaya gidiyorsun baskasını sevdigin halde kusura bakma ama sende kendi sevgini,aşkını sorgulamalısın

Biliyorum hata bende de var tabiki ama cok pismanim zaten boyle birseyi asla yapmam artik zaten o bulustugum kisiyle aramizda hic bsy gecmedi konusmak istedi konustuk snra gitti , ben onu hic aldatmadim ve hic yalan soylemedim bu olaydan haric Onu kaybetmekten korktum ondan soyleyemedim En kotusu de bunu duyduktan sonra baskasiyla yatmis ben izindeyken sonradan anlatti bana bunu Ofkesinden hirsindan dolayi yaptigini soyledi Kabul edilecek bsy degil o an ben tiksindim nefret ettim ondan ama sonradan dusundum kendimi sucladim hak verdim biraz ona da O asiri gurur yapan birisi belki de ondan beni sevmedigini soyledi sirf beni uzmek icin tahminim Dediklerini kesinlikle ya***agim onun yeniden guvenmesini saglamak icin elimden geleni ya***am cok tsk ederim yorumun icin

Alıntı Yaparak Cevapla