Yalnız Mesajı Göster

Sevgi, Aşk Sözleri 2012 Yeni

Eski 08-24-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sevgi, Aşk Sözleri 2012 Yeni

*** 2012 sevgi sözleri ***

Para kazanmak uğruna toplumların değerlerini çiğneyenler, toplumlarda görülen hiçbir ahlaksızlığı yadırgamamalıdır Çünkü o yadırgadığı ahlaksızlıkların öncülüğünü yapmaktadır Hasan İsrâ Yıldırım

Kadınlar erkeklerden üstün varlıklardır Ama ne yazık ki kendi üstünlüklerini kendileri yok ediyor Oysa kendilerini kullanmak isteyenleri bir görebilseler o zaman toplumda bozulmamış olacaktır Hasan İsrâ Yıldırım

Sevgiyi bilen emeğe saygı gösterir Alıntı yaptığında yazarın adını silmez…

BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ Hakkımı Helal Etmiyorum Tel:0 542 518 1981

Bazıları dayak ile çocukların adam olacağına inanırlar, dayak ile çocuklar adam olsaydı eşeğe atılan dayaklar sayesinde eşek o insanlardan daha iyi adam olurdu Çocuğu ile ilgilenmeyen, ona ilgi, sevgi göstermeyen zavallılar böyle konuştuklarında dayağı bunlara atacaksın ki bakalım dayakla adam olunuyor mu görsünler … Hasan İsrâ Yıldırım …

Bazı bayanlar vardır eline aldığı o süs köpeğine verdiği değeri erkeğine verse Erkeği dünyanın en mutlu insanı olacaktır Bazı erkekler vardır arabasına gösterdiği hassasiyeti eşine gösterse eşi dünyanın en mutlu insanı olacaktır… Hasan İsrâ Yıldırım …

BU KIZLAR BU İŞİ NASIL BECERİR?

Henüz 8,9 yaşlarında kızların ince topuklu ayakkabı ile nasıl yürüyebildiklerine hep hayret ederdim Birisinde ablamın ayakkabısını giydiğimde bir yerimi az kaldı kırıyordum Sonra aklıma şu soru geldi bu kızlar acaba cambaz mı?

--- Hasan İsrâ Yıldırım ---

HAYATTAN BEKLEDİĞİNİZ İNSAN KARŞINIZA MUTLAKA ÇIKAR…ÖNEMLİ OLAN ONUN FARKINA VARMAK DEĞİL… DEĞERİNİ BİLMEKTİR…DEĞERİNİ BİLMEZSENİZ MUTSUZLUĞA DOĞRU YOL ALIRSINIZ …HASAN İSRÂ YILDIRIM (2609 )

KİMİ KIZLAR VARDIR DIŞ GÖRÜNÜŞÜ İLE ERKEĞİ BELLİ BİR SÜRELİĞİNE ELDE EDER ; KİMİ KIZLAR VARDIR İÇ GÜZELLİĞİ İLE ERKEĞİ BİR ÖMÜR BOYU ELDE EDER HASAN İSRÂ YILDIRIM 2609

DİLENCİDEN BİLE DAHA AŞAĞIDA BULUNAN KİŞİ; DİLENEREK ELDE ETTİĞİ SEVDİĞİNİN DEĞERİNİ BİLMEYEREK ONU KAYBETMESİDİR ARTIK NE KADAR DİLENSE KARŞI TARAF ONUN SAHTEKAR DİLENCİ OLDUĞUNA İNANIR HASAN İSRÂ YILDIRIM 2609

BAŞKA YERLERE EKLEDİĞİNİZDE ALLAH(CC) RIZASI İÇİN İSMİMİ SİLMEYİNİZ Hakkımı Helal Etmiyorum Tel:0 542 518 1981

GÖRÜLEN EN GÜZEL RÜYADAN SEN DAHA GÜZELSİN KURULAN EN GÜZEL HAYALDEN SEN DAHA GERÇEKSİN HASAN İSRÂ YILDIRIM 2709

SEVGİLİ RABBİM BELKİ DE ÇEKTİĞİMİZ ACILARIN KARŞILIĞI OLARAK; BİZİ BİRBİRİMİZE BAĞIŞLADI O ACILARI ÇEKMESEYDİK ŞİMDİ BİRBİRİMİZİ ANLAR MIYDIK?

Hasan İsrâ Yıldırım 2709

HERKES SEVEBİLDİĞİNİ SANIR; OYSA SEVMEK EN ZOR SANATLARIN BAŞINDA GELİR BU SANAT; SABIR , DUA, İLGİ, SEVGİ, HOŞGÖRÜ , MERHAMET , ANLAYIŞ … İSTER

HASAN İSRÂ YILDIRIM 2609

GÖZLERİME BAKIP DURMA , SÖZLERİNLE KANDIRMA , BENİ BİR DE SEN AĞLATMA HASAN İSRÂ YILDIRIM 2709

HER KUŞUN ETİ YENMEZ(Ata Sözü) HER GÜLEN KIZIN PEŞİNDEN GİDİLMEZ HER “Seni Seviyorum” DİYEN ERKEĞE GÜVENİLMEZ… HASAN İSRÂ YILDIRIM… 2709

UNUTMAK YOKTUR BENDE; UNUTMAYA ÇALIŞTIKÇA ÖLMEK VARDIR

Hasan İsrâ Yıldırım 1209

AĞLAMAK DEĞİLDİR BENİM Kİ; GÖZ YAŞLARIM, SENİ SEVMESİNİN BEDELİDİR

Hasan İsrâ Yıldırım 1209

YALNIZLIK DEĞİLDİR SENDEN UZAK KALMAK, SANA DAHA FAZLA BAĞLANMAKTIR Hasan İsrâ Yıldırım 1209

Benim en güzel yaptığım iş; yaptığım hiçbir şeyi beğenmemem Her zaman kendimi geliştirmek istemem Hasan İsrâ Yıldırım 1009

GÖNÜL BU DÜŞMANI TANIMAZ ; KATİLİ ADAM SANAR , DÜŞMANI DOST SANAR

…Hasan İsrâ Yıldırım…1709

ADAM OLMAYANI, ADAM YERİNE KOYARSANIZ ODA SİZİ EŞEK YERİNE KOYAR

HASAN İSRÂ YILDIRIM 1709

BİR SEVEN BULAMADIK , DERTLERİMİ SARACAK , GÖZLERİME GÜLECEK ,ELLERİMDEN TUTACAK …Hasan İsrâ Yıldırım…

UNUTABİLDİĞİM HER ŞEYİ UNUTTUM UNUTAMADIĞIM ŞEYLER İSE SENİN YAŞATTIKLARINDIR… Hasan İsrâ Yıldırım 2209

SEVENİ OLMAYAN İNSANLAR SUYU OLMAYAN MUSLUKLAR GİBİ KENDİLERİNİ GEREKSİZ HİSSEDERLER Hasan İsrâ Yıldırım 2109

HERKES BENİM GİBİ SEVEMEZ SENİ , SANMAKİ BULURSUN BENİM GİBİ BİRİSİNİ , ELDEN ÇIKARDIĞINDA KALIRSIN ŞEREFSİZLERE … Hasan İsrâ Yıldırım 2309

SENDEN AYRI KALSAM BİLE , DÜŞÜNCELERİMDE HEP SEN VARSIN , HEP SENLE ZAMAN GEÇİRİYORUM…Hasan İsrâ Yıldırım

AKLIMDAN ÇIKMIYORSUN , DİLİMDEN DÜŞMÜYORSUN , ANLADIM Kİ SEN SEVGİSİN

Hasan İsrâ Yıldırım 0110

BEN SENİ ÖLÜM DİYE SEVDİM , İNSAN ÖLÜMDEN KAÇAMAZ , GÖNÜL SEVMEDEN EDEMEZ , BEN SENDEN AYRI KALAMAM Hasan İsrâ Yıldırım 0110

BENİM EN BÜYÜK HAZİNEM SEVDİĞİMDİR O HAZİNEYİ BULMAK İÇİN NE KADAR GÖZ YAŞI DÖKTÜĞÜMÜ , NE KADAR ACI ÇEKTİĞİMİ SADECE BENİ YARATAN SEVGİLİ RABBİM BİLİR Hasan İsrâ Yıldırım

PARANIN ESİRİ OLAN İNSANLAR; ÖNCE PARAYI ELDE EDEREK PARAYI KULLANIRLAR SONRADA PARA BU İNSANLARI KULLANIR EN BÜYÜK ENAYİLİK İSE ; İNSANIN KULLANILDIĞININ FARKINDA OLMAMASIDIR Hasan İsrâ Yıldırım 0110

HER NAMAZ KILAN DOĞRU ADAM DEĞİLDİR HER NAMAZ KILMAYAN ADAM YANLIŞ ADAM DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN NAMAZIN HAKKINI VERMEKTİR Hasan İsrâ Yıldırım

BENİM İÇİN EN BÜYÜK HAYAL ŞUANDA SENLE OLAN BERABERLİĞİMDİR…HASAN İSRÂ YILDIRIM…

SENİ SEVDİM ÇÜNKÜ SEN BENSİN Hasan İsrâ Yıldırım 2008

ÖNEMLİ OLAN KARŞI TARAFI AZ YADA ÇOK SEVMENİZ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN KARŞI TARAFA İLGİNİZİ, SEVGİNİZİ HİSSETTİREBİLMENİZDİR BUNU YAPABİLİRSENİZ MUTLU OLURSUNUZ YAPAMAZSANIZ MAĞDUR OLURSUNUZ…HASAN İSRÂ YILDIRIM

BEN SENİ SEVMEK İÇİN DEĞİL; SENİ YAŞAMAK İÇİN SEVDİM Hasan İsrâ Yıldırım

SEVMEK, SADECE BEDENİNİZLE O İNSANIN YANINDA OLMAK DEĞİLDİR O İNSANIN YANINDA OLMADIĞINIZ ZAMANLARDA BİLE ONU DÜŞÜNEREK, ONUN MUTLU OLMASI İÇİN NELER YAPMANIZ GEREKTİĞİNİ ARAŞTIRIP, O İNSANIN İÇİNDEKİ DUYGULARINI HAREKETE GEÇİRMEKTİR BUNLARI YAPABİLİRSENİZ SEVGİ, TADINDAN VAZGEÇEMEYECEĞİNİZ EN GÜZEL MEYVE OLACAKTIR Hasan İsrâ Yıldırım

YA BEN SEVDİM, YA SEN YA DA İKİMİZ DE SEVDİK BELKİ DE İKİMİZ DE SEVMEDİK TEK BİLDİĞİM GERÇEK İSE; SENİN İÇİN DÖKTÜĞÜM GÖZ YAŞLARINDA BİLE, HEP SANA DUA ETTİM Hasan İsrâ Yıldırım

Seni görmesem bile, yanım da olman güzel

Sesini duymasam bile, bana dua etmen güzel

Beni tanımasan bile, bana üzülmen güzel

Beni bilmesen bile, aklına gelmem güzel

Hasan İsrâ Yıldırım-2108

AKLIN BAŞINA GELİR BİR GÜN, BULAMAZSIN BENİ O GÜN , KALIRSIN BEĞENMEDİKLERİNE … Hasan İsrâ Yıldırım - Haziran

BEN SENİ ÖYLE SEVDİM Kİ ; BUNU SANA ANLATMAYA BENİM AKLIM DAR GELİR SENİN AKLIN İSE; ANLAMAYA KIT GELİR HASAN İSRÂ YILDIRIM 1708

Bence en güzel sevgi; bir kimsenin sevdiğine tam “seni seviyorum” derken bunu söyleyemeden hayata veda ederken, ne söyleyeceğini hisseden karşısındaki sevdiğinin de bu duruma dayanama***** onun da hayata veda etmesidir Böylesine içten temiz sevgiden daha güzel nasıl sevgi olabilir ki Hasan İsrâ Yıldırım

BİRİSİ SİZE TEŞEKKÜR ETTİĞİNDE , ONU MUTLU ETMEK İSTİYORSANIZ “bir şey değil” , ”değmez” yerine " BENDE İÇTENLİĞİNİZ VE SICAKLIĞINIZ İÇİN SİZE TEŞEKKÜR EDERİM DEYİNİZ" Teşekkürler ilgi , sevgi göstermektir Teşekkürler değerli olduğuna göre, karşı tarafa teşekkür edelim ki değerli olduğunu hissederek bize daha fazla değer vermesine neden olalım…Hasan İsrâ Yıldırım… 0108

KIZLARDA ROMAN GİBİDİR, BAZI KIZLARI OKUDUĞUNUZDA 1 GÜNLÜK ETKİ YAPAR, BAZI KIZLAR ÖMÜR BOYU ETKİ YAPAR HASAN İSRÂ YILDIRIM 1709

İnsanlarda meyvelere benzer Dışarıdan bakıldığında dışı güzel görünen meyvenin bakımı yapılmadığında, nasıl içinde kurtlar varsa ; dışarıdan bakıldığında güzel görünen insan kısaca İslam’ın savunduğu değerleri almadıysa kendisini ve çevresindekileri rahatsız eder Hasan İsrâ Yıldırım 1309

Zamanın değerini bilmeyenler , başlarına gelecekleri bilmeyenlerdir Hasan İsrâ Yıldırım

ELLERİN TUTSUN ELLERİMİ, GÖZLERİN GÜLSÜN GÖZLERİME, ŞARKILAR SÖYLEYELİM BİRBİRİMİZE , SONRADA SARILALIM HASRET KALMIŞÇASINA … HASAN İSRÂ YILDIRIM

BEN HİÇBİR ŞEYE SİTEM ETMİYORUM Kİ , HAYAT BANA SİTEM EDİYOR , ÖNCE ALIŞTIRIYOR BİRİSİNE , SONRA ONU BENDEN ALIYOR , GÖZ YAŞLARIMI DÖKTÜRÜYOR , YÜREĞİMİ SIZLATIYOR, HAYATA KÜSTÜRÜYOR HASAN İSRÂ YILDIRIM

EY SEVGİLİ ; BANA VEDA EDERKEN ÜZÜLME DİYORSUN … SENİ SEVMESEYDİM ÜZÜLMEZDİM, AMA SENİ SEVDİM Kİ , GÖZ YAŞLARIM SENDEN BANA KALAN TEK TESELLİ Hasan İsrâ Yıldırım

YAŞADIĞIM HER AYRILIKLAR BANA HAYATIMA GİREN İNSANA DAHA FAZLA İLGİ, SEVGİ GÖSTERMEME NEDEN OLDU BELKİ DEĞERİMİ BİLİR DİYE, OYSAKİ GÖSTERDİĞİM İLGİ, SEVGİNİN KARŞILIĞINDA BANA KALAN GÖZYAŞLARI OLDU BEN İSE ÜMİDİMİ KAYBETMEDEN İLGİNİN, SEVGİNİN DEĞERİNİ BİLEN BENİ BEKLEYEN O SEVGİLİYİ ARIYORUM İŞTE O ZAMAN BU ÇEKTİĞİM ACILARIN HEPSİNE DEĞECEK ALLAH IN İZNİ İLE Hasan İsrâ Yıldırım

BEN HAYATIN GERÇEKLERİNE ALIŞTIM AMA GÖZ YAŞLARIM ALIŞMADI … HAYATIMIZI DEĞİŞTİREMEDİĞİMİZ SÜRECE; HAYATIN KÖLESİ OLMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK Hasan İsrâ Yıldırım

SEVDİĞİNİZ KADAR ACI ÇEKERSİNİZ FAZLA BAĞLANMA DERLER AMA BU ARABA DEĞİL Kİ HIZINA BİZ KARAR VERELİM BAĞLANMAMIZA YAŞADIKLARIMIZ, BEKLENTİLERİMİ KARAR VERİYOR Hasan İsrâ Yıldırım

DÖKTÜĞÜM GÖZ YAŞLARIMIN AĞIRLIĞI KADAR ALTINIM OLSAYDI; ŞUANDA DÜNYANIN EN ZENGİN İNSANIYDIM Hasan İsrâ Yıldırım

HAYAT; YOLDA KALMIŞ BOZUK ARABA GİBİ İNSANI DELİ ETMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPAR Hasan İsrâ Yıldırım

Seni bir gün düşünüyorum, bir gün düşünmüyorum Düşünmediğim günde ise; seni düşündüğüm günü düşünüyorum Hasan İsrâ Yıldırım 0509

Döktüğüm göz yaşlarında sonra kötü olmak istesem de kötü olamadım Belki karşıma ilgiyi, sevgiyi bilen birisi çıktığında onu da hayata ben küstürmeyim dedim Hasan İsrâ Yıldırım

BEN SENİ, ONLAR ÇOK SEVİYOR DİYE SEVMİŞTİM ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR GÜNAHSIZLARI SEVER Hasan İsrâ Yıldırım

YALNIZLIK, SENİ DÜŞÜNEMEDİĞİM ZAMANLARDIR Hasan İsrâ Yıldırım

SEVMEK, HABERİN OLMADAN SENİ HAYAL ETMEKTİR Hasan İsrâ Yıldırım

HAYAL, SENLE YAŞANILAN GEÇMİŞİN KENDİSİDİR Hasan İsrâ Yıldırım

BİLMEM FARKINDA MISIN? SENİ DÜŞÜNÜYORUM HEP

BİLMEM BİLİYOR MUSUN? SANA AĞLIYORUM HEP

BİLMEM SEVİYOR MUSUN ? SENİ SEVİYORUM HEP

BİLMEM HİSSEDEBİLİYOR MUSUN? SENİ HİSSEDİYORUM HEP

Hasan İsrâ Yıldırım 3009

ELLERİN TUTSUN ELLERİMİ, GÖZLERİN GÜLSÜN GÖZLERİME, ŞARKILAR SÖYLEYELİM BİRBİRİMİZE , SONRADA SARILALIM HASRET KALMIŞÇASINA … HASAN İSRÂ YILDIRIM

Benim gibi sevgi uğramaz her zaman , kalbine gelmişken değerimi bil, bilmezsen; kalırsın sevgisiz tek başına… Hasan İsrâ Yıldırım 0610

DÜNYA DÖNDÜKÇE SANA AĞLAYACAĞIM, KALBİM ATTIKÇA SENİ YAŞAYACAĞIM, YALNIZ KALDIKÇA SENİ DÜŞÜNECEĞİM, SON NEFESİME KADAR HEP SENİ SEVECEĞİM, ETTİĞİM HER DUADA ALLAH’IMDAN HAYIRLISIYLA SENİ İSTEYECEĞİM Hasan İsrâ Yıldırım

SİZ BİRİSİNİ ÇARESİZ BIRAKIRSANIZ , BİRİSİDE SİZİ ÇARESİZ BIRAKICAKTIR SONRA ACILARLA BAŞBAŞA KALACAKSINIZ SONRA BEN NE YAPTIM DİYECEKSENİZ? OYSA GEÇMİŞTE ÇARESİZ BIRAKTIĞINIZ AKLINIZA DAHİ GELMEYECEK KADAR İNSAFSIZ OLDUĞUNUZU BİLMEYECEKSİNİZ

Hasan İsrâ Yıldırım 1810

GÜL DALINDA GÜZEL DERLER OYSA GÜL DALINDA DEĞİL; KİM O GÜLE GEREKEN İLGİ VE SEVGİYİ GÖSTEREREK BAKIMINI YAPARSA ONUN YANINDA GÜZELDİR BAKIMI YAPILMAYAN GÜL SOLMAYA MAHKUMDUR KIZLARDA BÖYLEDİR, KİM SEVDİĞİNE GEREKEN İLGİ VE SEVGİYİ GÖSTERİRSE , ONU ANLAMAYA ÇALIŞIRSA, O KIZ , KENDİNİ EN GÜZEL KIZ HİSSEDEREK MUTLU OLUR OYSA AYNI KIZ BAŞKA ERKEĞİN ELİNDE İSE KENDİSİNİ DEĞERSİZ HİSSEDER ÖNEMLİ OLAN GERÇEKTEN DEĞER VERENİ BULMAK HERKESİN AYAĞINA DEĞER VEREN MUTLAKA GELİR, AMA GÖZLER BAŞKA YERDE OLUNCA BU DEĞER VERENİ GÖREMEZLER , SONRA BAŞI EĞİK GÖZ YAŞLARIYLA BAŞBAŞA KALIR 1910 Hasan İsrâ Yıldırım

SEN GİTTİN YA TADIM TUZUM KALMADI GÜNEŞİN SICAKLIĞINI BİLE HİSSEDEMİYORUM HERKES BENİM HALİMİ DÜŞÜNÜRKEN, BEN SADECE YİNE SENİ DÜŞÜNÜYORUM HASAN İSRÂ YILDIRIM 2010

SEN GELSEYDİN BANA SEVGİLİ; BİR SABAH UYANDIRIRKEN SEVERDİM YANAKLARINI, GÜNAYDIN DERDİM GÜLEN GÖZLERİNE , O ANDA ANNE DİYE AĞLAYAN BEBEĞİMİZİ VERİRDİM KOLLARINA BEBEĞİMİZ GÜLMEYE BAŞLAYINCA BİRBİRİMİZE SARILIRDIK BUGÜNDE KAHVALTIYI HAZIRLAMAK BENDEN OLSUN DERDİM YETER Kİ GÖZLERİN GÜLSÜN SEVGİLİ HASAN İSRÂ YILDIRIM 2010

SENİ SENDEN DEĞİL; SEVGİLİ RABBİMDEN İSTİYORUM SENİ NE KADAR İÇTEN, TERTEMİZ

DUYGULARLA SEVDİĞİMİ BİLEN SEVGİLİ RABBİMDİR…2010

Terk ettiğin akşam sahile indim Bir yandan yağmur yağıyor , bir yandan yokluğun içimi üşütürken elimi ceketimin yırtık cebine soktum Öylece denizi seyrediyorum Bazen deniz sen oluyorsun ve beni çağırıyorsun Herkes benim çaresizliğimi düşünürken ben yine sadece seni düşünüyorum Çünkü aklımdan hiç çıkmıyorsun, ölümü bile bu kadar düşünemezken şimdi ölüm diye seni düşünüyorum…Hasan İsrâ Yıldırım

SEVMEYİ BİLEN SEVDİĞİNİN HER DAVRANIŞI İLE MUTLU OLMASINI BİLENDİR Hasan İsrâ Yıldırım

KIZLARI GÜZEL VE DEĞERLİ YAPAN; ERKEĞİNİN VERDİĞİ DEĞERDİR Erkek değerini bilmezse en güzel kız bile kendisini çirkin ve değersiz hisseder Hasan İsrâ Yıldırım

NEREDE YASADIGIMI SORUYORLAR BENDE KALBİNDE DİYORUM

Hasan İsrâ Yıldırım

Sevdiğinize Öyle İçten Duygular Yaşatınız Ki, Her Şeyde Sizi Hatırlasın, Ayrılsanız Bile Hep Sizi Hissetsin , Bir Gün Karşısına Kendisinden Faydalanmak İsteyen Birisi Çıktığında Değerinizi Daha İyi Anlasın Ve Hep Size Dönmek İstesin Hasan İsrâ Yıldırım

Herkes benim gibi değer vermez sana, benim yokluğumu yanındayken değil, beni kaybettiğinde hissedersin Hasan İsrâ Yıldırım

En kötü hastalık insanın terk ettiği sevdiğini unutamamasıdır Bu onu yer , bitirir, hayata küstürür, ölümü bekler Hasan İsrâ Yıldırım

Sevmeyi hep başardım ama sevilmeyi bir türlü başaramadım Demek ki karşıma çıkanlar sevmeyi başaramamışlar Hasan İsrâ Yıldırım

Bir gece yarısı yatağına gül koymak isterdim Uyandığında o gözlerinin gülümsemesi için Gülümsemen için neler yapmam ki… Seni ne kadar sevdiğimi bilseydin bana köle olurdun, bilmediğin için bana ayrılık oldun Hasan İsrâ Yıldırım

Hiç aldatmadım ama aldatıldım, beni aldatanlarda aldatıldıklarını hiç anlayamayacak kadar kördüler Hasan İsrâ Yıldırım

Parasal değeri olmayan en büyük hazine sevgidir Hasan İsrâ Yıldırım

Ben güzele güzel demem; güzel sevmesini bilmezse

Ben güzele güzel demem; güzel sevilmenin hakkını vermezse

Ben güzele güzel demem; güzelin kalbi temiz değilse

Hasan İsrâ Yıldırım 2410

Bu dertler biter mi bir gün

Kalbim sevilir mi yarın

Döner mi vefasız bugün

Yoksa ağlatır mı her an

Hasan İsrâ Yıldırım

Seni düşünemediğim zaman; uykuya daldığım ve uykudan uyandığım zamana kadar seni düşünemiyorum O zamanda zaten benim uykum oluyorsun Hasan İsrâ Yıldırım 2410

Alıntı Yaparak Cevapla