08-24-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mademki Gittin Dinle O Zaman
Madem ki yüreğinin sesini dinleyip gittin, o zaman özgürsün sevgilim Söz! zerre kadar kızmam sana Kaderimden arta kalan yarım yürekle ağlarım sana  İsyanlarımı şehrine gönderirim seninde içini yaksın diye Sonra bir kartpostal olurum belirsiz adresinde, arada bir uğrarım sana Postacı da yanlış adrese göndericek değil ya Mademki yüreğinin sesini dinleyip terk ettin beni o zaman git kal olduğun yerde  Başkasının olamam ben Malum yüzde yüz seninim ben  Mademki yüreğinin sesini dinledin, o zaman birazda beni dinle Sen istesende, istemesende ben o yürekte ebedi misafirim  Öleceğin güne kadar ben hep orda olucam Belki diken olup acıtacağım seni, yada bir şarkı dinlediğinde gözyaşın ,ama ne olursa olsun bir ben olacağım yüreğinde silip atamadığın Yıllar geçicek sen yüreğinden gelen sesi merak ediceksin  Evleniceksin çocuğun olacak ama o sesin kimin olduğunu hep merak ediceksin  Sorgulayacaksın kendini Ve ses hep senin içinde bir çığlık olacak ,taki bir ölüm gelipte, bir can alana kadar  Sen yaşadıkça, bende ayakta durdukça, ben senin içindeki ses olacağım  Çünkü ben senin sessiz çığlığın, umutsuz bir şehrin kız kuleside bekleyen aşığıyım
BEN HALA SENİN AŞIĞINIM 
|
|
|
|