Yalnız Mesajı Göster

Aşk Acısı Çekiyorum Lütfen Yardım Edin (Yaptığınız Her Yorum Benim İçin Çok Önemli)

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Acısı Çekiyorum Lütfen Yardım Edin (Yaptığınız Her Yorum Benim İçin Çok Önemli)

Öncelikle merhabalar arkadaşlar Size hikayemi anlatacağım

Bu sene bölüme geçişte bir kızı gözüme kestirmiştim Zamanla yakınlaştık yakınlaştık artık belli bi süre sonra hoşlantı hoşlantıdan sonra aşk gelmişti Karne günü doğum günüydü 5-6 Arkadaş arası kutladık Sonra birbirimize sevdiğimizi itiraf ettik Sonra çıktık 1 ay 1 hafta olmuştu Her kavgamızda korktuğum için "Ayrılmak mı istiyosun" diye soruyordum Bigün bana "Bir daha ayrılmak istiyormusun dersen evet diyeceğim" dediSoruyordum Çünkü kaybetme korkumvardı Sonra başımdan öyle bir olaylar geçtiki Bi gün "küt" diye bi ses duydum uyandım Kapıyı açtım ve bi baktım annem yerde dudağı patlamış yerde yatıyor Babam olacak şerefsiz yapmış,annemi aldatmış Bu olaylarla uğraşırken 4 gün sevgilimle ilgilenemedim Moralim çok bozuktu bütün psikolojim alt üst olmuştu Sonra kendime gelir gelmez sevgilime mesaj attım Bana "4 Gün boyunca beni hiç ***ne takmadın, sana hiç yazasım gelmiyor" dedi O an yıkılmıştım "Bitirmek istiyosan bitsin" dedim Şimdi hala konuşuyorum defalarca af diledim özür diledim ama "Eskisi gibi olmaz,Barisalım diyemiyorum" diyor Ama hala çok sevdiğini söylüyor Ben hep aklında olmayım diye İşe ve Kursa başladı

Sizce ben ne yapmalıyım çok kötüyüm Çok seviyorum bana tavsiyelerde bulunun arkadaşlar lütfen

Alıntı Yaparak Cevapla