08-24-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Böylesine Sevmek Yürekten Sevmek...!
Avuç açmak umutlara, sonra da katmer katmer yanmak acılarla
Hasret yangınlarıyla kanka olmak ardından okumak gözlerinde tüm gelecegi ve sevgileri 
Sevdamın yankısıyla ruhumu acılara gark etmek  Ve yıkılıp kalmak bir kaldırım taşına Ama her şeye ragmen umutlu olmak, gülümseyerek bakmak hayata 
Bir çocugun ürkek bakışlarında yakalamak merakı sevgiyi  Kalbimi bir zincirle yüregine asabilmek gösterilen uzaklıga mesafeye aldırmaksızın sevgimin gerçekligini gözbebeklerine yansıtırken göstermeye calışıyorum saf yüregimle sevgimi  
Hayalimdeki sana dokunabilmek gerçekligine inat hayaline dokunabiliyorum  Parmak uçlarımla yüzüne ve dudaklarına dokunabilmek isterken ben hayali sana dokunuyorum
Ey içimi yakan güneşim, Alıp başımı bu şehirden gitmek ve seninle bir ömür geçirmek niyetindeyim 
Hayal mi? Gerçek mi?
bildigim bişey var ki o da sana olan sonsuz sevgim
Tüm bunların dışında ne yapmak istiyorum biliyor musun? Sevmek sadece sevmek Her şeyi bir kenara bırakıp, tüm acıları uçurumdan atıp, delicesine sevmek istiyorum seni ey uzaktaki sevgidigim
Bu kadar çok seviyorum demiyorum, böylesine seviyorum seni diyorum
Biraz hayat, biraz gerçeklik, biraz da aşkı yaşa***** seviyorum seni  Ve en önemlisi vuslat arkası gelen hüzünde de aklım sende   Seni çok deĩl kocaman deĩl, böylesine seviyorum iştee
Masal deĩl hayatımın ta kendisi  Gelecek göz kırpıyor omuzlarının üzerinden 
Sen hayatsın, hayat da sen  
Uzaktan sevme beni içteen sev
Ama
Korkuyorum çünkü sana da yaşadıgın acıları yaşatarak seni üzmek incitmekten
Alışık olsan da acılara
Bu seni degil beni yaralar ve incitirsem örselersem seni işte o zaman ben senden çok acı cekerek ölürüm bu diyar da
Sev beni ilk aşkı yaşamışcasına ilk sevgiyi hissedircesine
Ben acılar da ki mutlulugu sunmaya calışırken senin yüreginde varoluyorum
İçimde sevdaları da taşıyorum
İçimde hüzünleri de barındırıyorum
içimde en fazla seni barındırıyorum
kimseler görmesin diye sana nazar degmesin diye
seni içimde saklıyorum
Ve seni sevgilim SEVİYORUM  
|
|
|