Yalnız Mesajı Göster

Mozarellali Dana Madalyon

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mozarellali Dana Madalyon




* Malzemeler:
300 gr mozarella peyniri (Dilim dilim kesilmiş)
Yarım kilo domates (kabukları soyulup püre haline getirilmiş)
4 dilim dana eti yada madalyon (600 gr kadar)
20 ml Zeytinyağı
2 diş sarımsak (ince dilimlenmiş)
Karabiber, nane
2 çay kaşığı kekik
Tuz

Yapılışı:
1-Bir kabı yağlayıp dilimlenmiş sarımsakları diziniz Üzerlerine sıra ile et dilimlerini ve domates püresini yayınız
2- Üzerine tüm baharatları da ekleyip kapağını kapatarak 640W ??da 14-16 dakika pişiriniz
3-Fırından çıkardığınızda et dilimlerinin tersini çeviriniz Üzerine dilimlediğiniz mozarella peynirlerini serip biraz tuz ekleyiniz
4-Yemeğin kapağını kapamadan mikrodalganızın ızgara fonksiyonu ile 9-11 dakika kadar ızgara yapınız Yeniden pişirmeye devam etmek için 5 dakika kadar bekleyiniz

Alıntı Yaparak Cevapla