Konu
:
Sidr Kasirgasina Maruz Kalan Bangladeşte Ölü Sayisi Tirmaniyor
Yalnız Mesajı Göster
08-24-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bangladeş'i vuran Sidr kasırgasında ölenlerin sayısı 2 bin 300e yükseldi
Uluslararası Kızıl Haç Yardım Kuruluşu, bu sayının 10 bine kadar yükselmesinden endişe ediyor
Bangladeşi kasıp kavuran Sidr kasırgadan üç gün sonra halkın afet bölgelerinde hala canını kurtarmaya çalıştığı haber veriliyor
Afet bölgelerinden kaçan ve şimdilerde oturdukları bölgelere geri dönen afetzedeler, oturdukları evlerin, kulübelerin tamamen tahrip olmuş olduğuna tanık oluyorlar
Sahil bölgelerindeki üç milyon afetzedenin birçoğunun geçim kaynaklarının da tamamen yokolduğu bildiriliyor?
Enformasyon Bakanlığının resmi açıklamasında ölü sayısı 2
300 olarak verildi
Uluslararası Kızıl Haç Yardım Kuruluşu ise, bu sayının 10
000e kadar yükselmesinden endişe ediyor? Öte yandan kurtarma ekiplerinin bugün de ücra bölgelerde dış dünya ile bağlantısı kesilmiş olan köylere ulaşmaya çalıştığı bildiriliyor
Gıda sevkiyatında sorun yaşanıyor Afet bölgelerine helikopterlerden atılan yardım paketlerine ulaşmak için çaresiz bekleyen insan kümeleri görülüyor
Yardım getiren helikopterlerin sellerden dolayı birçok yörede iniş yapması mümkün olmuyor
Khulna yöresindeki resmi görevli, afet bölgelerinde sadece tıbbi malzemenin değil, temiz içme suyu
Kaynak: Ayrıntılı bilgi için kureselfelaket
com
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul