Konu
:
Pırasa Dolmasi Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Pırasa Dolmasi Tarifi
08-24-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pırasa Dolmasi Tarifi
Hazırlanışı: Pırasaların kalın beyaz kısımları 6 cm boyunda yeşil kısma kadar kesilir
Yıkanır ve az su ile biraz haşlanır, süzülür
Etli dolma içi hazırlanır
Pırasaların her katı açılır ve dolma içi ile doldurulur
Su ve yağ ilave edip orta hararetli ateşte pişirilir
Ocaktan indirmeye yakın yumurta sarısı ve limon suyu ile hazırlanan terbiye karıştıra karıştıra yemeğe ilave edilir
Bir taşım daha kaynatılır, servis edilir
Kaynak:http://deryabaykal-nako
blogspot
com/
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul