Konu
:
İbonun Tehditleri
Yalnız Mesajı Göster
İbonun Tehditleri
08-24-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İbonun Tehditleri
ASENA, KENDİSİNİ TEHDİT VE ******* ETTİĞİ, ÇALIŞMASINA ENGEL OLDUĞU GEREKÇESİYLE ESKİ SEVGİLİSİ TATLISES HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
Üsküdar Adliyesine giderek savcılığa şikayet dilekçesi veren Asena, Tatlısesin "tehdit" ve "basın yoluyla *******" suçlarından cezalandırılmasını istedi
Tatlısesin kendisini tehdit ettiğini ileri süren Asena şu iddialarda bulundu: "İbrahim Tatlısesle bir süredir yaşadığımız anlaşmazlık neticesinde birkaç ay öncesinde iş ve beşeri ilişkilerimizi sona erdirme kararı verdim
Bu kararımın ardından İbrahim Tatlıses, medya ve ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla yeniden bir araya gelmemiz için bazı çaba ve isteklerde bulundu
İş ve arkadaşlık ilişkilerimizin tekrar başlama ihtimalinin olmadığı kanaatine varınca da bana telefon yoluyla taciz ve tehditlerde bulundu
Bu tehditler şahsıma yönelik olarak kalmayıp benimle iş yapmak isteyen kişilere de yönelmiştir
Kabak tadı verdi
Bu nedenle Türkiyede sahne alamamaktayım
Türkiyede çalışmamın engellenmesi üzerine çalışmak için Almanyaya gittim
Fakat Almanyada da aldığım işler İbrahim Tatlıses tarafından engellendi
Çalışmamı engellemek, dolayısıyla ekonomik sıkıntıya düşürme çabaları içindedir
Star Televizyonunda 04
07
2004te yayınlanan Renkli Hayatlar adlı programda tehditler savurmuştur
Programda şu ifadeleri kullanmıştır: Asenanın küskünlüğü kabak tadı verdi
Artık gerekeni yapacağız
Kamu davası açılsın
Asena, dilekçesini şöyle tamamladı: "İbrahim Tatlısesin konumu ve daha önce yaşadığım *****lı saldırılar korkumu artırmaktadır
Yalnız yaşayan ve İbrahim Tatlıses tarafından çalışma özgürlüğü kısıtlanmış bir bayan olarak fiilen çok zor bir durumdayım
Artan eylemlerinden yola çıkarak kendisinin veya azmettirmek suretiyle bir başkasının şahsıma yönelik saldırılarda bulunacağından korkmaktayım
İbrahim Tatlısesten şikayetçiyim, hakkında kamu davası açılmasını arz ederim
"
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul